Sitede Ara

Walmart nedir, hangi ürünleri satıyor? Walmart hangi ülkenin?

Walmart nedir, hangi ürünleri satıyor? Walmart hangi ülkenin?

Amerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, çok uluslu bir ABD şirketi olan Walmart'ın Türkiye'de ofis açacağını duyurdu. Peki, Walmart nedir, ne satıyor?

Ekonomi

25.10.2024, 16:56

ABD'de perakendenin yüzde 10 ila 15’ini yöneten çok uluslu ABD şirketi Walmart'ın Türkiye'de ofis açacağını söyledi. Turnaoğlu, "Walmart, Türkiye'den alımlara başlıyor. Mobilya bunlardan biri, dondurulmuş gıda bunlardan bir başkası. Şu anda 2-3 alanda Türkiye'yi bir tedarik merkezi olarak görüyorlar." dedi.

Savunma sanayi fonundan kaçanlara kötü haber! 750 TL'nin bedeli ağır oldu: Bankalar tek tek mesaj attı Savunma sanayi fonundan kaçanlara kötü haber! 750 TL'nin bedeli ağır... Haberi Görüntüle

WALMART NEDİR?

Walmart Inc., Sam Walton tarafından kurulan dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. ABD’nin pek çok eyaletinde şubeleri olan Walmart, Amerika'nın önemli ekonomi dergisi Fortune'un 2007 sayısında yer alan "Amerika'nın en büyük yatırımlarını yapan 500 şirket" arasında yer almıştır.

Walmart

4263 şubesi 660.000 çalışanı ile Amerika dışında 15 ülkede faaliyet gösteren Walmart, son verilere göre; Meksika, İngiltere, Japonya (Seiyu), Kanada ve Çin'de birçok şube açtı.

Enflasyondaki düşüş devam edecek: Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan dikkat çeken analiz Enflasyondaki düşüş devam edecek: Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

WALMART NE SATIYOR?

Walmart mağazalarında giyim, elektronik, ev gereçleri, mobilya, oyuncaklar, kitaplar, müzik ve hatta gıda ürünleri satılıyor. Şirket ayrıca, kendi markası altında ürettiği ürünlerle de müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading