Yatırım için ‘en değerli hazine’ dedi! İslam Memiş’ten altın değerinde tavsiye

Yatırım için ‘en değerli hazine’ dedi! İslam Memiş’ten altın değerinde tavsiye

Geçtiğimiz haftada yoğun bir mesainin geride kaldığını söyleyen para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gelecek günler için en değerli hazine olarak lanse ettiği yatırım tavsiyesini verdi.

Ekonomi

06.10.2024, 11:15

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara uyarıda bulunarak dolar, euro, altın ve gümüşle ilgili son bilgilendirmeleri yaptı. Şu anda yatırım yapmak adına hangi aracın daha ucuz olduğunu araştıranlara öneri sunan Memiş, açıkta kalmama adına ufak tavsiyelerde bulundu.

ABD tarım dışı istihdam verileri ile döviz kurlarındaki son durumu değerlendiren İslam Memiş, geçtiğimiz haftanın piyasalara etkisinden bahsederek yatırımcılara uyarılarda bulundu. Para piyasalarında yoğun bir haftanın geride kaldığından söz eden Memiş, borsadaki sert düşüşler ile birlikte altın ve kripto paralardaki yatay seyirden söz etti.

27 Eylül'den itibaren zorunlu! İkinci el araç satışında yeni dönem başlıyor 27 Eylül'den itibaren zorunlu! İkinci el araç satışında yeni dönem... Haberi Görüntüle

YATIRIM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYE

Uluslararası piyasalarda dolar endeksinin 102 seviyesinde yükseldiğinden dolayı değer kazandığını söyleyen ve doların karşısında en fazla değer kaybeden para biriminin euro olduğunu söyleyen Memiş, yatırımcının kendisini güvence altına alması gerekliliğinden bahsetti.

İslam Memiş

Bu haftanın önemine değinen İslam Memiş, doların gerisinde kalan euronun yatırım için en değerli hazine olduğunu kaydetti. 

Serbest piyasalarda 3 bin 65-3 bin 80 lira aralığında seyreden bir gram altın rakamı oluştuğunu söyleyen Memiş, yatırım için şu sıralarda altından uzak durulmasını tavsiye etti. Dolar TL kurundaki düşüşlerin kalıcı olmayacağından da söz eden Memiş, bu yıl sonuna kadar doların 40 TL seviyelerine kadar gelebileceğinden bahsetti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading