Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam geliyor

Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam geliyor

Yurt dışınan telefon alacak olanlar elinizi çabuk tutun! IMEI kayıt ücretlerine rekor zam gündemde. Son yıllarda peş peşe zamların geldiği IMEI kaydı, ocak ayı itibarıyla 45 bin 953 TL'ye yükselecek. 

Ekonomi

26.09.2024, 14:31

Son dönemlerde büyük artış gösteren IMEI kayıt ücretlerine bir zam daha gündemde. Yurt dışından getirilen telefonlara uygulanan IMEI kayıt ücretleri, ocak ayı ile birlikte birkez daha zamlanacak. 

Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu harcına indirim, piyasa bozucu eylemlere ceza Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu... Haberi Görüntüle

IMEI KAYIT ÜCRETİNE ZAM

Olası zam öncesi hesaplamalarda bulunan vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl göre, 2024 yılında 31 bin 692 TL olan bu ücret, 2025 yılında yüzde 45 oranında artarak 45 bin 953 TL'ye ulaşacak.

Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Tarih verdi: 'En zorlu süreci geride bıraktık' Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Tarih verdi: 'En zorlu süreci geride... Haberi Görüntüle

YURT DIŞINDAN TELEFON ALACAKLAR DİKAKT

Gelecek zamma ışık tutacak olan Eylül ve Ekim ayı enflasyon oranları, sıfır bile olsa YDO'nun yüzde 43'ü aşacağı öngörülüyor. Öte yandan gelecek iki ayda enflasyonun ortalama yüzde 3 civarında artması beklenirken, bu durum yeniden değerleme oranını yüzde 45 seviyesine çıkaracak.

IMEI kayıtlarına gelecek olan zam yurt dışından telefon getiren veya getirmeyi düşünen vatandaşları vurdu. Zira IMEI kayıt ücretlerindeki bu büyük artış, telefonların toplam maliyetini önemli ölçüde yükseltecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading