Yandex Metrica

Ziraat Bankası 5 bin 793 TL taksitle ev sahibi yapıyor! Aylık faiz oranı her bütçeye hitap ediyor

Ziraat Bankası 5 bin 793 TL taksitle ev sahibi yapıyor! Aylık faiz oranı her bütçeye hitap ediyor

Konut kredisi bekleyenler için devlet destekli kredi imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası tarafından düzenlenen yeni kampanya ile ayda 5 bin 793 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriliyor.

Ekonomi

26.09.2024, 17:24

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenler için yeni konut kredisi kampanyasını duyurdu. Ortak konut kredisi fırsatı ile ayda sadece 5 bin 793 TL ödeyerek siz de ev sahibi olabileceksiniz. 1 milyon TL devlet destekli kredi imkanı sayesinde kredi yükünü en az 2 olmak üzere 5 kişiye kadar bölebileceksiniz.

Türkiye’de bir imza atarak ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme koşulları ile kredi imkanı sunan Ziraat Bankası, ortak konut kredisi sayesinde yüklü miktarda konut kredisinin masraflarını kişiler arasında paylaştırıyor. Bu sayede kişi başına düşen aylık taksit miktarı azalırken ödeme koşulları da kolaylaşıyor.

Zam tarihi belli oldu! Benzin ve mazota zam gelecek mi? Dizel yakıt ne kadar oldu? Zam tarihi belli oldu! Benzin ve mazota zam gelecek mi?... Haberi Görüntüle

ORTAK KONUT KREDİSİ NEDİR?

Birden fazla kişinin her birlikte kullanabileceği ortak konut kredisi, en az iki, en fazla beş kişinin bir araya gelerek konut kredisi çekmesini sağlayan bir kredi türü olarak bilinmektedir. Ortak konut kredisi ile kredi ödemelerinin ve yükümlülüklerinin paylaşılması sayesinde daha yüksek miktarda kredi çekebilme ve daha uygun ödeme koşulları sağlama avantajı ortaya çıkmaktadır.

Ev Kredisi Ziraat Bankası

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük müjde! Az peşinatla uzun vade imkanı! Ayda 12 bin TL taksit ile yeni projesini duyurdu! TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük müjde! Az peşinatla uzun... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ortak konut kredisine başvurabilmek için en az iki, en fazla beş kişinin düzenli gelir beyanında bulunması gerekmektedir. Kredinin çekileceği konut, SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca değerlendirilecek ve kredi tutarı belirlenecektir. Ayrıca, krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilirken gerekli görüldüğü takdirde de ek teminat istenebilecektir.

Ortak konut kredisi başvurusunda, her bir ortak için düzenli gelir belgesi sunulması kesinlikle şarttır. Ev sahibi olmak isteyenler için ortak konut kredisi, finansal yükü paylaşarak daha rahat ödeme imkanı amaçlarken gerekli görülmesi durumunda krediye ek teminat istenebilmekte ve bu teminatlar bankanın belirleyeceği kriterlere göre şekillendirilecektir.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi başvuru işlemleri şubelerden yapılmakta olup mobil başvurular kesinlikle kabul görmeyecektir.

Ziraat Bankası’nın ortak konut kredisinde aylık faiz oran yüzde 2.79 olarak belirlenmiştir. 1 milyon TL kredi kullanılması durumunda aylık taksit ödemesi 28 bin 966 TL olup krediyi 5 kişi ortak kullanması durumunda kişi başına düşen aylık taksit miktarı ise 5 bin 973 TL olacaktır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Loading