Ekranların komik ismi geri dönüyor! Yeni dizisiyle merak uyandırdı: Nerede yayımlanacağı söylendi

Ekranların komik ismi geri dönüyor! Yeni dizisiyle merak uyandırdı: Nerede yayımlanacağı söylendi

Son yıllarda oynadığı dizi ve filmlerde büyü ilgi toplayan Gupse Özay, ekranlara geri dönüyor. En son Lohusa filmiyle sinema salonlarını kahkahaya boğan oyuncu, yeni komedi dizisini açıkladı. Peki o dizi nerede yayımlanacak? Dizi de hangi ünlü oyuncular yer alacak? İşte haberin detayları…

Magazin

06.10.2024, 15:05

Merak uyandıran yeni dizisiyle sete çıkan Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel ile birlikte bir komedi dizisinde rol alıyor. Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in başrolde oynadığı 'Platonik' dizisi komedi içerikli olacak. Komedi yapımlarıyla gönüllere taht kuran Gupse Özay uzun yıllar sonra ilk defa dizide oynayacak. DisneyPlus ile anlaşma sağlayamayan dizinin platformu da belli oldu.

8 HAFTA SETTE OLACAK

Eşi Barış Arduç ve kızlarıyla her yaz tatil yaptığı Çeşme'de Gupse Özay bu defa 8 hafta sette olacak.  Nulook Production imzalı “Platonik” adlı yeni dizide Gupse Özay “Gülten” karakteriyle hayat bulacak. Öykü Karayel, Gülten’in kardeşi Nedret’i canlandıracak. Bu iki kardeşin annesi Nezahat’i ise Uğur Demirpehlivan olacak.

YENİ DİZİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Onur Bilgetay’ın yöneteceği “Platonik” dizisinde Kerem Bürsin Kaan rolüyle Gupse Özay ve Öykü Karayel’e başrolde oynayacak. “Platonik” dizisinde olaylar Kaan’ın, Gülten ve Nedret kardeşlerin varisi oldukları oteli ele geçirmek amacıyla Çeşme’ye gitmesiyle başlayacak. Yakışıklı iş insanı Kaan’ın gelişiyle Gülten ve Nedret arasında onun hain planından habersiz eğlenceli ve çok komik bir şekilde ilerleyecek. Bu durum aileye yakın insanların ve otelde kalanların da hayatını etkileyecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading