Yandex Metrica

Elif Berra Gökkır kimdir? Milli okçu olimpiyatlarda madalya aldı mı?

Elif Berra Gökkır kimdir? Milli okçu olimpiyatlarda madalya aldı mı?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli okçu Elif Berra Gökkır gösterdiği performans ile adından söz ettirmeyi başardı. Henüz 17 yaşında olan Elif Berra Gökkır dünya 3 numarası Japon rakibi S.Noda'yı yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Elif Berra Gökkır'ın kim olduğu ve nereli olduğu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Peki Elif Berra Gökkır kimdir? Milli okçu olimpiyatlarda madalya aldı mı?

Gündem

03.08.2024, 13:03

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar Klasik yay kategorisinde mücadele eden milli okçu Elif Berra Gökkır güçlü Japon rakibini 4-0 geriye düştüğü karşılaşmada yenmeyi başardı. Elif Berra Gökkır adını çeyrek finale yazdırdı. 

Diğer araçları es geçip kaymakamın makam aracını aratmıştı: Bolu Valiliğinden Jandarma Komutanı hakkında açıklama Diğer araçları es geçip kaymakamın makam aracını aratmıştı: Bolu Valiliğinden... Haberi Görüntüle

ELİF BERRA GÖKKIR KİMDİR? 

Elif Berra Gökkır, 11 Ocak 2007'de dünyaya geldi. 2024 itibari ile 17 yaşında olan genç sporcu Paris 2024 Olimpiyatlarında kadınlar klasik yay kategorisinde çeyrek finale yükseldi.

Elif Berra Gökkır 2024 Avrupa Kıta Eleme Turnuvası'nda bronz madalya kazandı. 

Bu madalya ile Paris Olimpiyatlarına katılma hakkı kazandı. 2024 Paris Olimpiatlarında gösterdiği performans ile adından söz ettirdi. 

2024 Avrupa Grand Prix'sinin Hırvatistan'ın Poreč kentinde düzenlenen ilk ayağında takım arkadaşları ile birlikte brons madalya almaya hak kazandı. 

Paris Olimpiyat Oynları’nda mücadelesine devam eden Gökkır'dan madalya beklentisi var. 

Milli okçu, son 16 turunda dünya 3'üncüsü Japon sporcu Satsuki Noda'yı 4-0 geriye düştüğü maçta 6-4 yenmeyi başardı. 

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Haberi Görüntüle

ELİF BERRA GÖKKIR OLİMPİYATLARDA MADALYA KAZANDI MI?

Elif Berra Gökkır 2024 Paris Olimpiyatlarında son olarak çeyrek finale yükseldi. Elif Berra Gökkır henüz madalya almadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading