Yandex Metrica

Sitede Ara

Elon Musk ABD seçimlerinde tarafını belli etti! Başkanlık seçimlerinde 45 milyon dolarlık bağış yapacak!

Elon Musk ABD seçimlerinde tarafını belli etti! Başkanlık seçimlerinde 45 milyon dolarlık bağış yapacak!

ABD Başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala Donald Trump Pensilvanya'da silahlı saldırıya uğramış, halktan büyük destek almıştı. Elon Musk'ta Trump'ın yanında olduğunu açıklayarak destek verdiğini ve her ay 45 milyon dolar partisine bağış yapacağını açıkladı.

Dünya

17.07.2024, 13:58

Amerika'da Kasım ayında düzenlenecek olan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump olurken, Demokratların parti adayı ise Joe Biden oldu.

İkili ülke genelinde miting çalışmalarına ve kampanyalarına başlarken geötiğimiz haftasonu eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Lideri Donald Trump Pensilvanya'da destekçilerine kürsü de hitap ederken silahlı saldırıya uğramış, kurşun sağ kulağını sıyırıp geçmişti.

Para piyasaları bu verilere odaklanmıştı: ABD ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 3 büyüdü Para piyasaları bu verilere odaklanmıştı: ABD ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde... Haberi Görüntüle

TRUMP'A AÇIK DESTEK

Tüm dünyada manşetlerde ilk sıralarda yer alırken devlet başkanlarından destek ve geçmiş olsun mesajları iletilmiş, Elon Musk'ta sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımlarda bulunmuş, açık detek vererek, "Başkan Trump'ı tamamen destekliyorum ve hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyorum." demişti.

Soykırımcı Netanyahu'dan işgal ilanı! 'Ne 42 gün sonra ne de 42 yıl sonra çekileceğiz' Soykırımcı Netanyahu'dan işgal ilanı! 'Ne 42 gün sonra ne de... Haberi Görüntüle

TRUMP'IN PARTİSİNE 45 MİLYON DOLARLIK DESTEK

Dünya'nın en zenginleri arasında yerini alan Space X, Neuralink, Tesla gibi şirketlerin sahibi Elon Musk sosyal medya hesabından Elon Musk'a destek verdiğini belirtmişti.  Wall Street Journal'ın haberine göre ise Elon Musk Trump'ın kampanyalarına maddi destek vereceğini ve her ay 45 milyon dolar para yatıracağını yazdı.

Son dakika... Telegram'ın kurucusu Pavel Durov Fransa'da gözaltına alındı Son dakika... Telegram'ın kurucusu Pavel Durov Fransa'da gözaltına alındı Haberi Görüntüle

8 MİLYON DOLAR BAĞIŞLAMIŞTI

Trump'a bağışların Temmuz ayında başlayacağı, American PAC'e  ayda 45 milyon dolar bağış yapacağı iddia edildi. Musk 15 Temmuz günü Cumhuriyetçi Parti'ye 8 milyon dolardan fazla bağış yapmmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading