Yandex Metrica

Sitede Ara

Elon Musk'tan Trump saldırısına çözüm: Iron Man zırhı yapmanın vakti geldi!

Elon Musk'tan Trump saldırısına çözüm: Iron Man zırhı yapmanın vakti geldi!

Çeşitli teknolojik şirketleri bünyesinde barındıran ünlü milyarder Elon Musk, geçtiğimiz günlerde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Lideri Donald Trump'a yönelik suikaste ilişkin çözüm önerisi sundu. Elon Musk, Iron Man filmindeki gibi metal zırh üretebileceği fikrini ortaya koydu. 

Dünya

15.07.2024, 17:43

Space X, Neuralink, Tesla gibi birçok platformu bünyesinde barındıran Elon Musk, geçtiğimiz günlerde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Lideri Donald Trump Kasım 2024 seçimleri için Pensilvanya'daki düzenlenen mitinginde silahlı saldırıya uğramıştı. 

ABD'nin olası ateşkes teklifinde ne amaçlanıyor? Hamas müzakereler için son noktayı koydu: Çıkış yolu budur? ABD'nin olası ateşkes teklifinde ne amaçlanıyor? Hamas müzakereler için son... Haberi Görüntüle

TRUMP'A METAL ZIRH ÖNERİSİ

Elon Musk ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak Trump'a destek vermişti. Musk sonrasında ise yine Donald Trump'ın saldırıya uğramasına ilişkin yeni bir açıklamada daha buluanrak, "Belki de o uçan metal zırhı yapmanın zamanı gelmiştir" dedi. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları Trump'ın adaylığı sonrasında çevresindeki korumaların sayısını arttırması gerektiğini belirtmiş, Elon Musk'tan Trump'ın güvenliğine yönelik destek istemişlerdi. 

Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar sonra ilk kez görüntülendi! Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar... Haberi Görüntüle

TRUMP'A DESTEK MESAJI İLETTİ

Trump son 8 ayda toplamda iki kez silahlı saldırıya uğradığını olayın farklı kişiler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Elon Musk ise her fırsatta Trump'ı desteklediğini belirterek, "Başkan Trump'ı tamamen destekliyorum ve hızlı bir şekilde iyileşmesini diliyorum" ifade etmişti. 

Trump'ın geçtiğimiz günlerde America PAC'de toplanan bağışta Musk'ın yüklü miktarda seçim çalışması için bağış yapığı da iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading