Elon Musk'un yeni skandalı! Amber Heard ilişkisi: Gizili kameralar ve özel dedektiflerden daha fazlası

Elon Musk'un yeni skandalı! Amber Heard ilişkisi: Gizili kameralar ve özel dedektiflerden daha fazlası

Ünlü milyaderden beklenmedik bir skandal olay ortaya çıktı. Elon Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard, mahkemelik olduğu İngiliz dalgıç Vernon Unsworth ve eski çalışanlarını yasadışı yollarla takip ettiği iddiaları gündemde yer buluyor. İşte haberin detayları...  

Magazin

14.10.2024, 12:49

Tesla ile SpaceX'in kurucusu ve sosyal medya platformu X'in sahibi olan ünlü milyarder Elon Musk, Kasım ayında gerçekleşecek olan ABD seçimleri öncesi ülkede önemli bir isim olarak dikkat çekti.

Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı? Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı? Haberi Görüntüle

TRUMP NEREYE MUSK ORAYA 

Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump tarafından büyük destek gördüğünü ve Trump'ın mitinglerinde yanında olan Musk, 200 milyon Twitter takipçisine ifade özgürlüğünün 'demokrasinin temeli' olduğunu ve başka birini susturmaya çalışan herkesin 'yalancı' olduğunu söyledi.

Yıldız futbolcu Lionel Messi gece kulübünde dans etti! İşte o anlar Yıldız futbolcu Lionel Messi gece kulübünde dans etti! İşte o... Haberi Görüntüle

FİLM SETİNDE ÖZEL DEDEKTİFLE TAKİP 

Ancak Tortoise Media'nın 'Elon'un ajanları' isimli araştırmasında, ünlü milyarder kendine yönelik eleştirileri bastırmak, bazı insanları takip etirmek için özgürlük sınırlarına dikkat etmeden, özel dedektifler ve gözetleme araçlarını kullandığı iddiaları ses getiriyor. İngiliz Dailymail gazetesinde yer alan bilgilere göre, Musk'ın hedefleri arasına eski sevgilisi Amber Heard de yer aldı. Çiftin birlikte olduğu 2017 yılında Musk'ın güvenlik ekibinin, Heard'ın Aquaman filmini çekerken hareketlerini takip etmek için Avustralyalı bir özel araştırma firmasıyla çalıştığı söyleniyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeniden baba mı oluyor? Eşi Çağla Ilıcalı açıkladı Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeniden baba mı oluyor? Eşi Çağla... Haberi Görüntüle

DEDEKTİFLE YETİNMEMİŞ, KIZIL ÖTESİ KAMERALARIDA DAHİL ETMİŞ 

İddialara göre film setine yapılan gözetimin basit olmadığı deniyor. Birden fazla görevlinin yer aldığı bir ekiple Heard'ü izlemek için kızılötesi kameralar ve insansız hava araçları kullanıldığı iddiaları yer alıyor.

Kaynaklara göre Musk, Amber Heard'ün onu aldatacağını düşünüyordu. Bu yüzden sevgilisini haftalarca gözetim altında takip ettiği ortaya çıktı. Anlaştığı özel firmadan hiçbir masraftan kaçınmamalarını söyleyen Musk, yakalanma ihtimaline karşı da hazırlıklı olduğu ortaya çıktı. Eğer görevliler yakalanırsa 'paparazi' gibi davranacaklardı.

Mazhar Alanson'un en acı günü! 'Baba olanlar anlar' diyen sanatçı kızını toprağa verdi Mazhar Alanson'un en acı günü! 'Baba olanlar anlar' diyen sanatçı... Haberi Görüntüle

İNGİLİZ DALGIÇ İÇİN ÖZEL DEDEKTİF 

Dailymail'in haberine göre, Tayland'da bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve antrenörlerinin kurtarılmasına yardım eden İngiliz dalgıç Vernon Unsworth da Musk'ın hedefinde olan mağdurlardan biri. Ünlü milyarder Unsworth hakkında sosyal medyadan "pedofili" suçlamasında bulunmuştu. Daha sonra bu paylaşımını silerek özür diledi. Bu yüzden ikili mahkemelik olmuştu. İddialara göre Musk, o dönem 'pedofili suçlamasını' açığa çıkarmak için James Howard Higgins isimli özel bir dedektiften destek alıp.

Dalgıç Unsworth'le ilgili araştırma yapmasını istemişti. Özel dedektif Musk'a, İngiliz dalgıcı  gözünün önünden ayırmayacağın, hakkında bilgi toplamak için bir hayır kurumu çalışanı kılığına gireceğine söz verdi. Musk'ın tutuğu özel dedektif'in aslında bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Musk'a verdiği tüm bilgilerin yanlış olduğu anlaşıldı.

Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren para basacak Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren... Haberi Görüntüle

ÇALIŞANLARDA DAHİL OLMUŞ

Devam eden araştırmaya göre Musk'ın izlediği isimler sadece eski sevgilisi Heard ve dalgıç Vernon Unsworth kayıtlı değil. Birkaç eski Tesla çalışanında takip edildiği ve telefonlarının hack'lendiğini iddia ediliyor. Tesla, herhangi bir bilgisayar korsanlığı veya yasadışı takip iddialarını kabul etmesede. Çalışanlar günün 24 saati takip edildiklerini, kişisel e-postaları ve kısa mesajlarının bile okunduğunu söylüyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading