Yandex Metrica

Emekli Yunan koramiralden itiraf: 'Türkiye'ye silah konusunda yetişemeyiz'

Emekli Yunan koramiralden itiraf: 'Türkiye'ye silah konusunda yetişemeyiz'

Yunanistan'da emekli Koramiral Spiridona Konidaris, katıldığı bir radyo programında Yunan donanması ile Türk donanmasını kıyasladı.

Dünya

07.02.2024, 19:05

Yunanistan'da bir radyo programına katılan emekli Koramiral Spiridona Konidaris, Yunan donanması ile Türk donanmasını kıyasladı.

Image

Aman Putin duymasın! Ermenistan'dan Ukrayna'ya S-300 transferi! Fransa Erivan'ı ateşe atıyor Aman Putin duymasın! Ermenistan'dan Ukrayna'ya S-300 transferi! Fransa Erivan'ı ateşe... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE YENİ GEMİLERE SAHİP"

Konidaris, "Biz hep şu cümlenin arkasına gizleniyoruz. Bizim personel avantajımız var. Ancak, biz 30-40 yıllık gemilere sahipken, diğer taraf 5-7 yıllık gemilerde daha yeni teknoloji ve silah gücüne sahip olunca personel avantajımız yetersiz kalıyor." ifadelerini kullandı.

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti! Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Kendisine sorulan Yunanistan'ın Ege'de çatışma kabiliyetine sahip olup olmadığına yönelik soruya da cevap veren Konidaris, "Var ama bunu devam ettirebilecek gücümüz yok. Herkes sıcak bir çatışmanın bir iki saat süreceğini ve ABD'nin müdahale edeceğini söylüyor. Eğer sıcak çatışma ABD'de gece yarısı olduğu bir zamanda meydana gelirse ne olacak?" dedi.

Türkiye'nin Libya ve Arnavutluk gibi ülkelerle ilişkilerine de işaret eden emekli koramiral, Yunanistan'ın sadece Türkiye'nin karşısındaki adalarda değil, her yerde hazırda bekletilen güce sahip olması gerektiğini savundu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading