Emekliye müjde saat 00:00'da geldi: Sürpriz ek ödeme Meclis'ten geçti!

Emekliye müjde saat 00:00'da geldi: Sürpriz ek ödeme Meclis'ten geçti!

16 milyon emekliye müjde gece yarısı saat 00:00'da duyuruldu. 4A 4B 4C fark etmez milyonlarca emekli başvuru yapmaları şartıyla ek ödeme alacak. Başvuru kolay, ödeme hızlı olacak.

Ekonomi

11.07.2024, 16:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emekli yılı olarak ilan edilen 2024 yılında peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Sürpriz ödeme onaylandı. 31 Temmuz tarihine kadar başvurusunu yapan tüm emekliler ek ödeme alma hakkına sahip olacak.

Temmuz ara zammının açıklanmasıyla birlikte 16 milyon vatandaşa dev ödeme müjdesi duyuruldu. Emekliler, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapmaları durumunda ek para alma fırsatına sahip olacak. TBMM onay ile verilecek olan ek para ödemesine ilişkin tüm detaylarda yayınlandı. Emekli maaşı ile ay sonunu getirmekte zorlanan, nakit destek ihtiyacı olan emekliler fırsatı sakın kaçırmasın.

Emeklilere yönelik yeni kampanyayı duyuran Akbank, emeklilerin maaşlarını Akbank’a taşıması halinde, cazip promosyon ödemeleri ile ekonomik açıdan rahatlamaları hedefleniyor. Kampanya, emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve belirli şartları yerine getiren tüm emeklileri kapsıyor.

Tarihi projede kritik işbirliği! Almanlar sözleşmeyi ihlal etti! Türkiye ve Rusya dost ülkelerden tedarik etti Tarihi projede kritik işbirliği! Almanlar sözleşmeyi ihlal etti! Türkiye ve... Haberi Görüntüle

17 BİN TL EK PARA VERİLECEK

Emekliye yeni ödeme Akbank tarafından yapılacak. Temmuz 2024 maaş promosyon ücretlerini güncelleyen Akbank, SSK, Bağ-kur, 4C ve EYT emeklisi için tam 17.500 TL'ye varan ek ödeme fırsat sunuyor. 

Akbank'ın yeni kampanyasında 15.000 TL maaş promosyonu olarak ödeniyor. Ek koşul olmadan 3 yıllığına emekli maaşını bankaya taşıyan ve buradan almayı taahhüt eden tüm emekliler bu ödemeden faydalanma şansına sahip olmuyor. Ek olarak Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanan emeklilere de 2500 TL hediye para verilecek.

Akbank, emekli maaşına taşıyan müşterilerine, maaş tutarına göre değişen promosyon ödemeleri sunuyor. Promosyon miktarları, maaş aralıklarına göre belirlenmiş olup, en düşük maaş diliminde bile tatmin edici rakamlar vaat ediyor. 

Promosyon ödemelerinin yanın sıra, Akbank emeklilere özel faizsiz kredi imkanları, düşük faizli ihtiyaç kredileri ve kredi kartlarında avantajlı koşullar sunuyor. Öte yadan emekli müşterilere yönelik çeşitli sigorta ürünlerinde indirimler ve özel kampanyalar mevcut. 

Maaş taşıma işlemleri, Akbank'ın ditital bankacılık hizmetleri sayesinde oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Emekliler şubelere gitmeden online olarak maaş taşıma başvuru yapabiliyor. 

Habere Tepki Ver

2

2

0

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading