Emekliye oluk oluk para akacak: Ziraat Bankası kredi musluğunu sonuna kadar açtı: 50.000 TL destek ödemesi

Emekliye oluk oluk para akacak: Ziraat Bankası kredi musluğunu sonuna kadar açtı: 50.000 TL destek ödemesi

Kurban Bayramı'na bir aydan kısa bir süre kala Ziraat Bankası kredi musluklarını sonuna kadar açtı. İhtiyaç sahibi emeklilere 50.000 TL nakit kredi desteği verilecek.

Ekonomi

29.05.2024, 14:15

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi emekliler finansal olarak desteklenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 bin TL'ye yükselttiği bayram ikramiyesine ek olarak kamu bankaları da harekete geçti. Son olarak Ziraat Bankası son kampanyasını bugün duyurdu. 

Ziraat Bankası'dan yapılan duyuruda, nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenlere vatandaşlara faizli ihtiyaç kredisi verilecek. Peki 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler?

Kamu bankasından dev kredi desteği geldi. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları ile finansman sağlayan Ziraat Bankası müşterilerine düşük faizli kredi desteği sağlanacak. 

Sahtekarlar ifşalanıyor! Güvenilir gıdada yeni dönem: Yarın kullanıma açılıyor Sahtekarlar ifşalanıyor! Güvenilir gıdada yeni dönem: Yarın kullanıma açılıyor Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Ziraat Bankası  yeni kredi kampanyasında, faiz oranları tamamen kişiye özel olarak belirlenecek ve aynı zamanda 36 ay vade seçenekleri uygulanacak. Yepyeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası kredi başvuru şartlarını da duyurdu.

Kurban Bayramı'na bir aydan kısa bir süre kala Ziraat Bankası müşterileri için düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar ziraat Bankası’nın yeni kampanyası ile birlikte bayram öncesi nakite ulaşımı imkanı yakalıyor. Oldukça avantajlı faiz oranlarıyla müşterilerinin karşısına çıkan ziraat Bankası, aynı zamanda üç ay ödeme erteleme başta olmak üzere bir çok esnek ödeme planı da sünüyor. 

Lapis Lazuli Koridoru için 5 ülke toplanacak! Ticari açıdan önemli olan toplantı: İstanbul'da gerçekleşecek Lapis Lazuli Koridoru için 5 ülke toplanacak! Ticari açıdan önemli... Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu bankası yeni ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için 18 yaşından büyük ve düzenli bir gelir sahibi olmak gerekiyor. Aynı zamanda başvuru sahibinin son üç aya ait ikametgah belgesi ve adına kayıtlı fatura ibraz edilmesi gerekiyor. Bankaların kara listesinde bulunmamak ve kredi notu 1200 puan ve üstü olmakta ziraat Bankası’nın aradığı şartlar arasında bulunuyor.

50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şartları merak ediyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden TC kimlik numarası ile sadece dakikalar içinde başvuru yapabilir ya da en yakın ziraat bankası şubesine müracaat edebilir. 

Habere Tepki Ver

4

2

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading