Yandex Metrica

Emine Erdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı. Emine Erdoğan, emektar tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Gündem

16.04.2024, 16:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sosyal paylaşım sitesi X hesabından mesaj yayınladı. Emine Erdoğan Kadınlar Günü'ne özeş paylaşımında, değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik etti.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

''Toprağa tohum, topluma umut eken, her alanda iz bırakan kadınlar, kalıcı ve sürdürülebilir barışın, daha adil bir dünyanın da temeli. Kadınların kararlılığıyla inşa ettiği her eserle, güçlü iradesiyle aştığı her engelle yarınlara güvenle bakıyoruz. Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten tebrik ediyorum."

rel="nofollow">

Aynı zamanda Emine Erdoğan paylaşımında, kendisinin de katıldığı Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne ilişkin görüntüleri de yayınladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading