Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Sitede Ara

Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin Kızılcahamam kampına ilişkin paylaşım: 'AK Parti, 22 yıldır hizmet üretmenin öncüsü'

Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin Kızılcahamam kampına ilişkin paylaşım: 'AK Parti, 22 yıldır hizmet üretmenin öncüsü'

Emine Erdoğan, AK Parti 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında AK Parti'nin 22 yıldır hizmet üretmenin, kalkınmanın ve ilerlemenin öncülüğünü üstlendiğini ifade etti.

Gündem

02.06.2024, 13:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. AK Parti'nin 22 yıldır hizmet üretmenin, kalkınmanın ve ilerlemenin öncülüğünü üstlendiğini ifade eden Erdoğan, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. 

Konya'da 30 Ağustos bugün otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay bugün ücretsiz mi? Konya'da 30 Ağustos bugün otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay bugün... Haberi Görüntüle

'GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİMİZE İNANCIM TAM'

AK Parti'nin temelinde kadınların gücüne olan inancın bulunduğunu belirten Emine Erdoğan, 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında AK Parti üç kademe kadın MYK, MKYK üyeleri ve kadın milletvekilleriyle bir araya geldiklerini kaydetti.

Emine Erdoğan, paylaşımında, "Ülkemizi yakından ilgilendiren, toplumumuzun yapı taşı aileyi güçlendirmeye yönelik konular hakkında fikir ve öneri alışverişinde bulunduk. Güçlü aile, güçlü toplum şiarıyla daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğimize inancım tam." ifadesini kullandı.

Paylaşımında toplantıya ilişkin fotoğraflara da yer veren Emine Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Milletin iradesini her şeyin üstünde tutan AK Parti, 22 yıldır hizmet üretmenin, kalkınmanın ve ilerlemenin öncülüğünü üstleniyor. Türkiye Yüzyılı için her adımda milletle birlikte yürüyen AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading