Yandex Metrica

Sitede Ara

Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere açıldı!

Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Anneler gününe özel program düzenlendi. Düzenlenen program kapsamında ise Erdoğan, Türkiye'nin farklı illerinden gelen anneler Devlet Konukevi'nde bir araya geldi. Emine Erdoğan'a ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş eşlik etti.

Gündem

19.05.2024, 17:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Anneler Günü'ne özel Devlet Konukevi'nde anneleri ağırladı. Emine Erdoğan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile anneleri ağırladı.

Basına kapalı gerçekleşen davette ise annelerin soruları ve beklentileri öğrenildi. 

Düzenlenen programda annelerle bir araya gelen Emine Erdoğan,  "Asırlardır hiçbir dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin bütün insanlığa kucak açan medeniyetimizi, en çok anne kalbine benzetiyorum." dedi.

Dokunursan yanarsın! Sosyal medyadan Mansur Yavaş'ı eleştiren NOW Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı Dokunursan yanarsın! Sosyal medyadan Mansur Yavaş'ı eleştiren NOW Ana Haber... Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİ ANNELERE DESTEĞİNİ DİLE GETİRDİ

Filistinli annelerin evlatlarını korumak amacıyla gösterdikleri duruşa değinen Emine Erdoğan, "İnsanlık elbisesinin annelik tezgahında dokunduğuna inanıyorum. Öyle ki Filistinli annelerin zalimliğe karşı evlatlarını korumak için gösterdikleri vakur duruş, direnişin ve barışın en somut örneğidir. Yüreği yangın yeri olan Filistin’in güçlü kadınlarının acısını paylaşıyor, savaşın, adaletsizliğin kol gezdiği dünyaya anne kalbi genişliğinde bir merhamet diliyorum." ifade etti.

Erol Mütercimler isim vermeden Murat Ongun'a yüklendi: Beni kovmalarını istemiş Erol Mütercimler isim vermeden Murat Ongun'a yüklendi: Beni kovmalarını istemiş Haberi Görüntüle

MAHİNUR GÖKTAŞ: AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mahinur Göktaş ise annelerle bir araya gelmelerinin ardından, "Zor günlerinde devletin yanlarında olduklarını bilmeleri onları çok mutlu ediyor. Bizler her zaman ailelerimizin, özellikle bizim hizmet modellerinden faydalanan ailelerimizin yanındayız ve takipçisiyiz." ifade etti. 

Göktaş, sonrasında şehit ve gazı yakını, engelli ve koruyu anneleri, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi! Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi! Haberi Görüntüle

EMİNE ERDOĞAN'DAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞIM

Sonrasında ise Emine Erdoğan Anneler Günü'ne özel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, yaptığı paylaşımda; "Annelerin kalbinin evrensel bir ritmi vardır. Tüm acılar, sevinçler ve felaketler karşısında aynı duyguları paylaşırlar. Onların nezdinde gözyaşının, kahkahanın, doğumun ya da ölümün tercümana ihtiyacı yoktur.

Anneler Günü münasebetiyle kahraman annelerimizi 'Milletin Evi'nde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Hikayeleriyle annelik ruhunun ne kadar güçlü ve sınırsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Zulüm ve esaret altında çocukları için direnen, cesaret timsali Filistinli annelerin feryadını ise bir an olsun unutmadık. Savaşın acı yüzünü derinden hisseden tüm anneleri saygıyla anıyor, anne sevgisinin tüm kötülüklere üstün geldiği bir gelecek diliyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading