Yandex Metrica

Sitede Ara

Emlak Konut 1.29 faizli ev satışı ne zaman başlayacak? Evi olanlar 1.29 faizli konut kampanyasından yararlanabilir mi?

Emlak Konut 1.29 faizli ev satışı ne zaman başlayacak? Evi olanlar 1.29 faizli konut kampanyasından yararlanabilir mi?

Konut kredi faizlerinin yüksek olması ev sahibi olma hayallerinin ertelenmesine neden oluyor. Emlak Konut 1.29 faizli konut kampanyasını duyurdu. Buna göre; 1.29 faizli ödeme seçeneğiyle ev sahibi olmak mümkün. Kampanyanın duyulmasının ardından Emlak Konut 1.29 faizli ev satışı ne zaman başlayacak? Evi olanlar 1.29 faizli konut kampanyasından yararlanabilir mi? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. İşte Emlak Konut 1.29 faizli konut kampanyası detayları...

Gündem

29.05.2024, 11:40

Merkez Bankası'nın politika faizlerini artırması ile konut kredilerine erişim neredeyse imkansız hale geldi. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşlar ev sahibi olamıyor. 2 milyon liralık bir kredinin 10 yılda geri ödemesi 8 milyon lirayı geçiyor. Durum böyle olunca ev sahibi olmanın hayalini kuranlar hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. Emlak Konut'un duyurduğu yeni kampanya ise oldukça dikkat çekti. 1.29 faiz oranı ile yüzde 25 peşin 1,29 vade farkıyla ve 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri ile ev sahibi olunabilecek. Ayrıca kampanya kapsamında yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor. 

Dilruba Kayserilioğlu'nun hapis cezası belli oldu Dilruba Kayserilioğlu'nun hapis cezası belli oldu Haberi Görüntüle

EMLAK KONUT 1.29 FAİZLİ EV SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

1.29 faizli Emlak Konut kampanyasına ilginin oldukça fazla olması bekleniyor. Yüksek kredi faizleri nedeniyle ev sahibi olmayanlar Emlak Konut'un kampanyasını araştırmaya başladı. Emlak Konut 1.29 faizli konut satışlarının ne zaman başlayacağına dair henüz tarih verilmedi. Yapılan açıklamada "Kampanyamızla ilgilenen, ev sahibi olmak ve geleceğine güvenli yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilir veya satış ofislerimizi ziyaret edebilirler." denildi. 

Kan donduran cevap! Çocuklara yemek verirken ırkçılık yapmıştı: Yılanı küçükken ez teröristler de çocuktu Kan donduran cevap! Çocuklara yemek verirken ırkçılık yapmıştı: Yılanı küçükken... Haberi Görüntüle

1.29 FAİZLİ KONUT KAMPANYASI EVİ OLANLAR İÇİN GEÇERLİ Mİ?

Kampanyanın detayları henüz netleşmedi. Kampanyadan kimlerin ne şekilde yararlanacağı detalı olarak önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor. Emlak Konut ödeme sistemiyle, bankasız-kefilsiz ev sahibi olmak mümkün olacak. 4 ayrı ödeme şekliyle ev sahibi olmak isteyenler için alternatifler oluşturuldu. 

1. seçenek: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim.

2. seçenek: Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler.

3. seçenek: Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı.

4. seçenek: Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksitli seçeneği.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading