Emrullah Akpunar kimdir? Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar AK Parti'ye mi geçti?

Emrullah Akpunar kimdir? Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar AK Parti'ye mi geçti?

Emrullah Akpunar kimdir? Erzurum'un merkez Aziziye ilçesinden Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak giren Emrullah Akpunar 31 Mart seçimlerinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak belediye başkanı seçilmişti. Seçimlerin üzerinden henüz aylar geçmişken Emrullah Akpunar partisinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti'ye 15 beliediye başkanı katılacağının açıklanmasının ardından gelen istifa sonrası akıllara "Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar AK Parti'ye mi geçti?" sorusu geldi.

Gündem

13.08.2024, 17:59

Erzurum'un merkez Aziziye İlçesi Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa haberini sosyal medyadan duyuran Emrullah Akpunar açıklamasında "Tek gayemizin hemşehrilerimize hizmet etmek olduğudur" dedi. 

Amasya, Tokat 17-18 Ekim okullar tatil mi? Amasya ve Tokat'ta okullara deprem tatili var mı? Amasya, Tokat 17-18 Ekim okullar tatil mi? Amasya ve Tokat'ta... Haberi Görüntüle

EMRULLAH AKPUNAR KİMDİR?

Emrullah Akpunar Yeniden Refah Partisinden 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Oyların yüzde 44.46'sını alan Emrullah Akpunar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıkladı. Emrullah Appunar açıklamasında "Aziz hemşehrilerim; gördüğüm lüzum üzerine mensubu olduğum Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğimin bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle bilinmesini arzu ettiğim bir husus var ki, o da bizim şiarımızın; nerede olursak olalım ve hangi kulvarda koşarsak koşalım, tek gayemizin hemşehrilerimize hizmet etmek olduğudur. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi.

Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü bembeyaz olmuştu! Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü... Haberi Görüntüle

EMRULLAH AKPUNAR AK PARTİ'YE Mİ GEÇECEK?

AK Parti'nin 23. Kuruluş Yıldönümü'ne ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ AK Parti'ye yeni isimlerin katılacağını duyurdu.  Dağ, "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Görüşmeler de sürüyor. Yeni katılımlar olabilir." dedi. Hamza Dağ'ın açıklamasından sonra gelen istifa haberi kafaları karıştırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading