Yandex Metrica

Sitede Ara

Erdoğan'dan BM'ye Gazze çağrısı: Katledilen sadece çocuklar değil, aynı zamanda insanlıktır!

Erdoğan'dan BM'ye Gazze çağrısı: Katledilen sadece çocuklar değil, aynı zamanda insanlıktır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Haziran Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan, Gazze'de katledilen çocukları yad ettiği bir paylaşımında" "Gazze’de katledilen sadece çocuklar değil, bebekler değil aynı zamanda insanlıktır. Maalesef dünya bu imtihanda sınıfta kalmıştır." dedi.

Gündem

04.06.2024, 18:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 42 yıl önce Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 4 Haziran Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü'ne ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Kremlin açıkladı: Teklifi biz götürdük! Erdoğan BRICS zirvesine katılmayı kabul etti! Kremlin açıkladı: Teklifi biz götürdük! Erdoğan BRICS zirvesine katılmayı kabul... Haberi Görüntüle

"KATLEDİLEN YAVRULARIMIZI HÜZÜNLE YAD EDİYORUM"

Erdoğan, "Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü’nde, 7 Ekim’den beri Gazze’de barbarca katledilen 15 binin üzerinde yavrumuzu hüzünle yâd ediyorum." dedi.Katledilenin sadece çocuklar ve bebekler olmadığının vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanlığın katledildiğini ifade edip "Maalesef dünya bu imtihanda sınıfta kalmıştır." diye konuştu.

35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede yemiş 35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede... Haberi Görüntüle

"HAREKETE GEÇMEYE DAVET EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu özel günü ilan etmiş olan Birleşmiş Milletleri, Gazzeli masum çocukların aylardır bombalarla katledilmesine karşı artık somut bir adım atmaya, dünya 5’ten büyüktür anlayışıyla harekete geçmeye davet ediyorum." diyerek, şöyle devam etti:

Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca gözaltına alındı Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca... Haberi Görüntüle

"DAHA ADİL BİR DÜNYANIN İNANCIYLA CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ"

"Tüm devletleri, Gazzeli çocuklarla birlikte insanlığın onurunu, haysiyetini de korumaya, kontrolden çıkan İsrail barbarlığına karşı açık bir tavır koymaya çağırıyorum. Türkiye olarak Gazze başta olmak üzere dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur, garip varsa; çocuklar nerede öldürülüyor, nerede açlıkla, yoklukla sınanıyorsa elimizi uzatmaya, daha adil bir dünyanın mümkün olduğu inancıyla canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Haberi Görüntüle

15 BİNDEN FAZLA ÇOCUK KATLEDİLDİ 

Filistin eğitim bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik sekiz ay süren savaşında çoğu öğrenci olmak üzere 15.000'den fazla Filistinli çocuğu öldürdüğünü söyledi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading