Yandex Metrica

Sitede Ara

Eşcinsel Başbakana destek veren Cumhurbaşkanı Vuçiç, Europride etkinliğini iptal etti

Eşcinsel Başbakana destek veren Cumhurbaşkanı Vuçiç, Europride etkinliğini iptal etti

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, Belgrad'da yapılacak olan EuroPride etkinliğini iptal etti.

Dünya

23.01.2024, 22:12

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, 27 Ağustos Cumartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, Eylül'de Belgrad'da yapılması beklenen EuroPride etkinliğini doğru zaman olmadığı gerekçesiyle iptal etti. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 50 bin kişi etkinliği protesto etmek için sokağa dökülmüştü.

Afrika'da Bayraktar TB2 çılgınlığı: O ülke bir kez daha Türkiye'nin kapısını çalacak: Dev sipariş hazırlığı başladı Afrika'da Bayraktar TB2 çılgınlığı: O ülke bir kez daha Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

EŞCİNSEL BAŞBAKANA DESTEK VERDİ

Vuçiç konuşmasında eşcinsel olduğu bilinen Başbakan Ana Brnabiç'e desteğini ifade ederken hükümetin daha büyük sorunlarla mücadele ettiğini ve EuroPride etkinliği nedeniyle tehdit altında hissettiğini söyledi.

EuroPride, Güneydoğu Avrupa'daki pan-Avrupa LGBTQ topluluğu için ilk büyük etkinlik olarak 12-18 Eylül tarihleri arasında Belgrad'da düzenlenecekti.

Yeni soykırım hazırlığı! İki günde 250 bin Filistinli zorla yerinden edildi! Yeni soykırım hazırlığı! İki günde 250 bin Filistinli zorla yerinden... Haberi Görüntüle

ORTODOKS DİN ADAMI LANETLEMİŞTİ

Sırbistan'da geçen yıllarda birçok kez LGBTQ onur yürüyüşleri düzenlendi. Eşcinsel Başnakan Brnabiç Ağustos ayı başında bir Ortodoks din adamı tarafından lanetlenmişti.


'DOĞRU ZAMANDA YAPILACAK'

Rusya ile Fransa arasında Durov gerginliği! Nota verildi Rusya ile Fransa arasında Durov gerginliği! Nota verildi Haberi Görüntüle

LGBTQ topluluğunun haklarını baltaladığı için kararından memnun olmadığını söyleyen Vuçiç, 'Ülke olarak tehdit ediliyoruz. Her şeyi bir anda elde edemezsiniz. Daha doğru bir zamanda yapılacak.' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading