Yandex Metrica

Sitede Ara

Esenyurt'ta iftar çadırı nerede? 2024 Esenyurt iftar çadırı var mı, kuruldu mu? Esenyurt ücretsiz iftar yemeği nerede dağıtılıyor?

Esenyurt'ta iftar çadırı nerede? 2024 Esenyurt iftar çadırı var mı, kuruldu mu? Esenyurt ücretsiz iftar yemeği nerede dağıtılıyor?

Milyonlarca Müslüman mübarek Ramazan ayını sevinçle karşıladı. 2024 yılında 11 Mart'a denk gelen Ramazan ayı nedeniyle pek çok ilimizde iftar çadırları şimdiden kuruldu. Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri bu çadırlarda iftarlarını açabiliyor. İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Esenyurt'ta ise iftar çadırı kurulup kurulmadığı merak ediliyor. Esenyurt'ta iftar çadırı nerede? 2024 Esenyurt iftar çadırı var mı, kuruldu mu? Esenyurt ücretsiz iftar yemeği nerede dağıtılıyor? soruları iftar saatinde Esenyurt'ta olanlar tarafından soruluyor.

Gündem

15.05.2024, 09:47

Esenyurt İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biridir. Ramazan ayında Esenyurt ilçe sınırları içinde iftar saatinde dışarıda olan vatandaşlar iftar çadırının olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. Peki Esenyurt'ta iftar çadırı nerede? 2024 Esenyurt iftar çadırı var mı, kuruldu mu? Esenyurt ücretsiz iftar yemeği nerede dağıtılıyor?

30 Ağustos bugün dolmuşlar bedava mı? İstanbul, İzmir ve Ankara'da yolcu minibüsleri ücretsiz mi? 30 Ağustos bugün dolmuşlar bedava mı? İstanbul, İzmir ve Ankara'da... Haberi Görüntüle

2024 ESENYURT İFTAR ÇADIRI NEREDE, VAR MI?

İnternette yapılan inceleme sonucu Esenyurt Belediyesi iftar çadırı hakkında bilgiye ulaşılamadı. Esenyurt Belediyesi çağrı merkezi ile iletişime geçerek iftar çadırlarının kurulup kurulmadığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.  0 (212) 622 03 99 yada 4440411 numaraları ile konu hakkındaki sorularına yanıt bulabilirsiniz. 

İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası var mı? İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası... Haberi Görüntüle

ESENYURT İFTA ÇADIRI 2024 KURULDU MU?

Esenyurt'ta iftar çadırının kurulup kurulmadığı henüz bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

1

14

0

3

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading