Yandex Metrica

Sitede Ara

Eser Yenenler nasıl zayıfladı? Eser Yenenler diyeti nasıl?

Eser Yenenler nasıl zayıfladı? Eser Yenenler diyeti nasıl?

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen ve daha sonra televizyon sunuculuğu yapmaya başlayan Eser Yenenler'in başı kilolarıyla uzun zamandır dertteydi. Eşi Berfu Yenenler'in de desteğiyle kısa sürede kilo veren Eser Yenenler dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi. Peki Eser Yenenler nasıl zayıfladı? Eser Yenenler diyeti nasıl?

Gündem

20.07.2024, 14:01

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Eser Yenenler'in başı yıllardır kilolarıyla dertte. Zaman zaman zayıflayıp yeniden kila alan Eser Yenenler son olarak 15 günde 7 kilo vermesi ile adından söz ettirdi.  Diyete başlayan Eser Yenenler sosyal medya hesabından kilo vermiş halinin fotoğrafını paylaştı. Takipçiler ise Eser Yenenler nasıl zayıfladı? Eser Yenenler diyeti nasıl? sorularına yanıt aramaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Haberi Görüntüle

ESER YENENLER NASIL KİLO VERDİ?

15 günde 7 kilo veren Eser Yenenlerin dengeli beslenme, dengeli spor ile kilo verdiği tahmin ediliyor. Aburcuburu kesen ve sebze ağırlıklı beslenen oyuncu sporun da desteğiyle kısa sürede kilo verdi. Kilo vermek isteyen vatandaşların öncelikle bir sağlık kuruluşuna muayene olması öneriliyor. Rastgele diyet ve spor yapmak yerine profesyonel destek alarak diyete başlamak öneriliyor. 

eser yenenler.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin yeminine sert tepki: Bu kılıçları kime çekiyorsun? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin yeminine sert tepki: Bu kılıçları kime çekiyorsun? Haberi Görüntüle

ESER YENENLER DİYETİ NASIL?

Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi. Eser Yenenler'in ne tür diyet yaptığı ise henüz bilinmiyor. 

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading