Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski dostlar düşman oldu! İYİ Parti'nin ABB adayı Yıldırım'dan Yavaş'a sert sözler: 'Kaybedeceğini görüyor'

Eski dostlar düşman oldu! İYİ Parti'nin ABB adayı Yıldırım'dan Yavaş'a sert sözler: 'Kaybedeceğini görüyor'

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, "Ankara’da bir telaş var. CHP’de bu işleri ölçtüğü zaman seçimi aslında kaybedeceğini görüyor. Matematik hesabı bilenler Mansur Yavaş’ın kaybettiğini biliyor. Yavaş, seçimi kaybetti." dedi.

Gündem

21.03.2024, 17:46

TV100 canlı yayınında soruları cevaplayan İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım, "Ankara’da bir telaş var. CHP’de bu işleri ölçtüğü zaman seçimi aslında kaybedeceğini görüyor. Matematik hesabı bilenler Mansur Yavaş’ın kaybettiğini biliyor. Yavaş, seçimi kaybetti." şeklinde konuştu.

Bir dönem CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olarak görev yapan Yıldırım, İYİ Parti'nin CHP'ye seçim kaybettirmeye çalıştığı yönünde eleştirilere maruz kaldığının hatırlatılması üzerine "Yavaş, belediye başkanlığıyla nikahlı mı ki Yavaş'a kaybettiriyoruz, başka birisi kazanamaz mı? Yarışa giriyoruz. Girilen yarışta birisi kazanacak." dedi.

Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek moral verdi: O çıktı sende çıkacaksın! Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek... Haberi Görüntüle

"MANSUR YAVAŞ TELAŞ İÇİNDE"

Ankara, İstanbul ve İzmir'de partisinin afişlerinin asılmadığını söyleyen Yıldırım, "Üç büyükşehirde asılmıyorsa, Meral Hanım'ın söylediklerinin üstüne bir şey demek bana düşmez." dedi. Cengiz Topel Yıldırım, CHP'nin ve Mansur Yavaş'ın telaş içinde olduğunu vurgulayarak Yavaş'ın seçimi kaybettiğini herkesin gördüğünü belirtti. Yıldırım, "Ankara’da bir telaş var. CHP’de bu işleri ölçtüğü zaman seçimi aslında kaybedeceğini görüyor. Matematik hesabı bilenler Mansur Yavaş’ın kaybettiğini biliyor. Yavaş, seçimi kaybetti." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Yıldırım, Yavaş'ın 2020'de 14 bin konut için temel atma töreni yaptığını ve iki yıl içinde bitireceği sözünü verdiğini hatırlattı. Yıldırım, "Yıl 2024, 1 ay evvel 150 konut teslim etti." şeklinde konuştu.

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

ARAÇ İSRAFI

Yıldırım eleştirilerine şöyle devam etti: "Yavaş geldiğinde 1953 araç varmış. 1252'ye düşürmüş. 701 araç tasarruf etmiş. 2022 yılı ABB Denetim Komisyonu bir tespit yapmış. Kiralık araç sayısı 1886'ya çıkmış. Müteahhitlerden tahsisli araçla 508 araç alınmış. 2374 araç var. 701 araç tasarruf ettim diyen Yavaş, 1200 tane araç almış. "

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading