Esnafın akrabalarına şok mesajı! Tepkisini tabelaya yansıttı...

Esnafın akrabalarına şok mesajı! Tepkisini tabelaya yansıttı...

İzmir'de ilginç bir olay yaşandı. 5 yıldır büfe işleten Mehmet İçin, akrabalarına karşı duyduğu öfkeyi bir tabelaya yansıttı. İş yerinin içine astığı "Akrabalar giremez" yazılı pankart, görenleri şaşkına çevirdi.

Gündem

16.10.2024, 15:26

İzmir'deki Konak ilçesinde 5 yıldır esnaflık yapan Mehmet İçin, kalabalık ailesinin üyeleri, sürekli olarak İçin'in büfesine gelerek yiyecek ve içecek alıyor, ancak ödeme yapmadan çekip gidiyor. Çay, kahve, meşrubat ve sandviç yiyen akrabalarının parasını ödememesi, İçin'in sabrını taşırdı. İşte bu durum, esnafın "Akrabalar giremez" tabelasını asma kararı almasına neden oldu.

Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktaroğlu'ndan Zeytin Dalı bölgesine ziyaret Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktaroğlu'ndan Zeytin Dalı bölgesine ziyaret Haberi Görüntüle

KİMSE ÜSTÜNE ALINMIYOR 

Tabelayı asmasının ardından, İçin akrabalarının hala geldiğini ve yazıya rağmen hiçbir değişiklik olmadığını ifade eden için, "Yazıyı görüp gülüp geçiyorlar, kimse üstüne alınmıyor" diyen İçin, hem şaşkın hem de öfkeli bir şekilde tepkisini dile getirdi.

Mike Schrama kim? Karsu hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne, belli oldu mu? Mike Schrama kim? Karsu hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne, belli... Haberi Görüntüle

AİLEYE UYARI 

Büfe sahibi, yaşadığı bu durumu hem eğlenceli hem de sinir bozucu olarak tanımlıyor. Esnaf, hem aile içindeki bu sorunu gündeme getirmek hem de akrabalarını küçük bir uyarı ile uyandırmak istediğini belirtti.

İki genç kızın canice katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağıyor: Yerin dibine batsın sanatın İki genç kızın canice katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağıyor:... Haberi Görüntüle

ÖDEME ALMAK HAKKIM 

Genç esnaf, bu tavırları yüzünden zarar gördüğünü ve esnafın da, iş yaparken ödeme alma hakkına sahip olduğunu vurguladı. Tabelanın arkasındaki sebebin aslında yalnızca para değil, aynı zamanda saygı ve sorumluluk bilinciyle ilgili olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da iç savaş naraları! DEM Partililer Bebek katili Öcalan için sokaklara döküldü Diyarbakır'da iç savaş naraları! DEM Partililer Bebek katili Öcalan için... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI 

Büfe sahibinin bu çözümü, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Bazı takipçiler, İçin’in akrabalarına gösterdiği sabrın ve sonrasında ortaya çıkan tabelanın komik ama gerçekçi bir çözüm olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading