Yandex Metrica

Esra Erol Yazgül kimdir? Yazgül'ün son hali nasıl?

Esra Erol Yazgül kimdir? Yazgül'ün son hali nasıl?

Esra Erol'un programına katılmasıyla tüm Türkiye tarafından tanınan Yazgül programda yaptığı 'Tek suçum güzel olmak' sözüyle adından söz ettirmişti. Programa tesettürlü katılan Yazgül'ün son hali ise görenleri şaşırttı. Yazgül estetikli son halini sosyal medya hesabından 'Shakira oldum' notuyla paylaştı.

Gündem

18.09.2024, 14:48

Esra Erol'un programına katılmasıyla adından söz ettiren Yazgül'ün yeni hali herkesi şaşırttı. Yazgül estetik operasyon geçirerek son halini sosyal medyadan paylaştı. Yazgül kimi takipçileri tarafından beğenilirken kimi takipçileri tarafından da tepkiyle karşılandı.

Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Haberi Görüntüle

ESRA EROL YAZGÜL KİMDİR? YAZGÜL KARAKAŞ

Yazgül ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına katılmıştı. Eşi ve eltileriyle yaşadığı sorunları anlatan Yazgül'ün açıklamaları olay olmuştu. Yazgül  "Eltilerimin yaşadığı o apartmana geri dönmem" diyerek eltilerinin kendisini kıskandığını belirtmişti. Yazgül "Güzel olduğum için kıskanıyorlar. Tek suçum güzel olmak. Onlar, yani kocamın ailesi bu kadar beni beğendi, ondan şimdi de bunu yaşatıyorlar" diyerek adından söz ettirmişti. 

Şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde olan Yazgül, eşinden boşandıktan sonra kendine yeni bir yaşam kurmayı başardı.

Yazgül estetik ile yeni bir kişi oldu.  Yazgül yeni halini 'Shakira oldum' notuyla paylaştı.

Yazgül son olarak karın germe estetiği oldu. 

Yazgül'ün yeni halini bazı takipçileri beğenmezken bazı takipçileri ise beğendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading