Exxen abonelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen Spor aylık abonelik fiyatı ne kadar? Reklamsız abonelik, reklamlı üyelik kaç TL?

Exxen abonelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen Spor aylık abonelik fiyatı ne kadar? Reklamsız abonelik, reklamlı üyelik kaç TL?

Exxen abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. Exxen ek olarak platformda bulunan yıllık abonelik paketlerini ise sonlandırdı. Peki Exxen abonelik ücretlerine kaç TL zam geldi? Exxen aylık abonelik fiyatı ne kadar, kaç TL? Reklamsız, reklamlı üyelik Exxen'de ne kadar oldu? İşte merak edilenler...

Genel

28.02.2024, 20:48

Dijital içerik platformu Exxen aylık abonelik fiyatlarına yeni bir zam yapma kararı adlı.

Exxen, abonelik fiyatlarına zam yaparken yıllık abonelik paketlerini sonlandırdı. 

Exxen, üyelik paketlerine yüzde 30 zam yaptığını abonelerine gönderdiği mesaj ile duyurdu. Zamlı fiyatlar (yarın) 17 Şubat 2024 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.

Zam gelmesinin ardından güncel fiyatlar açıklandı. Reklamlı Exxen üyeliğinin ücreti 99,90 TL'den 129 TL'ye çıkarılırken reklamsız abonelik ücreti ise 137,90 TL'den 179 TL'ye çıkarıldı.

CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih ilçesi 70'li yıllarına geri döndü CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih... Haberi Görüntüle

EXXEN SPOR ÜYELİK ÜCRETİ KAÇ TL OLDU?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncılığını alan Exxen Spor abonelik üyeliklerine zam geldi.

Gelen zam ardından reklamlı Exxen Spor aboneliği aylık ücreti 222,50 TL'den 289 TL'ye yükseldi.

En pahalı Exxen paketi olan reklamsız Exxen Spor paketinin fiyatı ise 260,50 TL'den 339 TL'ye yükseltildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading