Yandex Metrica

Sitede Ara

Eylem Tok'un hangi kitapları ABD, İngiltere ve Kanada'da yayımlandı? Eylem Tok kimdir, kitapları neler?

Eylem Tok'un hangi kitapları ABD, İngiltere ve Kanada'da yayımlandı? Eylem Tok kimdir, kitapları neler?

Eylem Tok, kitaplarıyla tanınan bir isim olmasının yanı sıra, şair ve senarist olarak da bilinmektedir. Tok, farklı kategorilerde eserlere imza atmıştır. Türkiye'nin yanı sıra, bazı eserleri ABD, Kanada ve İngiltere gibi ülkelerde de okurlarla buluşmuştur. Peki, Eylem Tok'un hangi kitapları ABD, İngiltere ve Kanada'da yayımlandı? Eylem Tok kimdir, kitapları neler?

Gündem

18.05.2024, 12:47

Yazar Eylem Tok'un yaşamı, okurlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Sadece farklı kategorilerde yazdığı kitaplarıyla değil, aynı zamanda Sintiyatpera adlı senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği bir filmiyle de dikkat çekmektedir. Tok, edebiyat dünyasında farklı türlerdeki eserleriyle okurlarıyla buluşmanın yanı sıra sinema alanında da önemli bir adım atmıştır. Peki, Eylem Tok'un hangi kitapları ABD, İngiltere ve Kanada'da yayımlandı? Eylem Tok kimdir, kitapları neler?

İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen merdiven ikiye ayrıldı İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen... Haberi Görüntüle

EYLEM TOK KİMDİR?

İstanbul'da yaşamını sürdüren yazar, şair ve yönetmen Eylem Tok, edebiyat ve sinema dünyasındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. İlk romanı Mihr, 2013 yılında okurlarla buluştu ve ardından 2014 yılında Allah'ın Piyonları adlı ikinci romanını yayımladı. Tok'un yazarlık kariyerindeki çeşitliliği, 2016 yılında İngiltere, ABD ve Kanada'da yayımlanan ilk çocuk kitabı Dev ve Üç Cüceler ile daha da genişledi; aynı kitap 2019'da Türkiye'de de okurlarla buluştu.

Eylem Tok'un sanat alanındaki çabaları sadece yazı dünyasında değil, 2016 yılında çektiği soyut sanat filmi Sintiyatpera ile sinema sahnesinde de takdir topladı. Sintiyatpera, Türkiye'de ve birçok uluslararası film festivalinde izleyiciyle buluşarak büyük beğeni kazandı.

Yazar Eylem Tok'un özel hayatına dair bilgiler arasında, doktor Bülent Cihantimur ile evli olduğu bilgisi de yer alıyor. Bu çiftin hayatlarındaki dengeyi sağlayan ortak ilgi alanları ve başarıları, kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Anneannesini öldürmüştü: Abdüllatif Şener'in oğlu hakkında karar verildi Anneannesini öldürmüştü: Abdüllatif Şener'in oğlu hakkında karar verildi Haberi Görüntüle

EYLEM TOK'UN HANGİ KİTAPLARI ABD, İNGİLTERE VE KANADA'DA YAYIMLANDI?

Eylem Tok'un yazdığı kitaplar şu şekildedir;

  1. Mihr
  2. Allah’ın Piyonları
  3. Noktalar
  4. Acı Şeker
  5. Dev ve Üç Cüceler
  6. Dev ile Üç Cüce

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

1


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading