Yandex Metrica

Eyüp-Bayrampaşa tramvayı ne zaman bitecek, ne zaman açılacak?

Eyüp-Bayrampaşa tramvayı ne zaman bitecek, ne zaman açılacak?

İstanbul'da yapımı devam eden raylı sistemlerin açılış tarihi yüz binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Eyüpsultan ilçesi ile Bayrampaşa ilçesi arasında işleyecek olan tramvay hattının temeli 22 Ağustos 2024'te atıldı. İşlerine ve okullarına gitmek için yeni tramvay hattının açılmasını bekleyen vatandaşlar Eyüp-Bayrampaşa tramvayı ne zaman bitecek, ne zaman açılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Gündem

22.08.2024, 17:37

Bayrampaşa ile Eyüpsultan arasında işleyecek ve Eminönü-Alibeyköy tramvay hattına entegre edilecek olan tramvay hattının inşaatına başlandı.  İstanbul’un en yoğun nüfuslu ilçelerinden geçecek olan yeni tramvay hattının açılış tarihi heyecanla bekleniyor. Bayrampaşa Meydanı’ndan Bayrampaşa-Eyüpsultan Tramvay Hattı ile bölge trafiğine yakalanmadan konforlu ve hızlı ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar projenin ne zaman açılacağı sorusuna yanıt arıyor.

Orta Vadeli Program (OVP) nedir? 2024 OVP'de neler var? Orta Vadeli Program (OVP) nedir? 2024 OVP'de neler var? Haberi Görüntüle

EYÜP-BAYRAMPAŞA TRAMVAYI NE ZAMAN AÇILACAK, NE ZAMAN BİTECEK?

Bayrampaşa-Eyüpsultan Tramvay Hattının inşaatına 22 Ağustos 2024'te başladı. Projenin 2027 yılında tamamlanacağı ve hizmete açılacağı İBB broşürlerinde yer aldı. Projenin büyük bir kısmının yerin altından geçeceği açıklandı. 

Feshane’den Bayrampaşa Meydanı’na kadar olan raylı sistem projesiyle iki ilçe arasındaki ulaşım artık daha kolay olacak. 

Eylül kira zam oranı ne kadar? Eylül'de kiraya en fazla ne kadar zam yapılır? Eylül kira zam oranı ne kadar? Eylül'de kiraya en fazla... Haberi Görüntüle

EYÜPSULTAN BAYRAMPAŞA TRAMVAYI DURAKLARI NEREDE?

Bayrampaşa Meydanı, Bayrampaşa, Demirkapı, Eyüpsultan, Feshane duraklarından oluşan proje Eyüpsultan Bayrampaşa arası bağlanmış olacak. 

EYÜPSULTAN-BAYRAMPAŞA TRAMVAY DURAKLARI.jpg

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattının uzunluğu 3,2 kilometre olacak. Hattın 1,5 kilometresi yüzeyde, 1,7 kilometresi de yer altından geçecek.

Sıla bebek soruşturmasında son durum: 5 cani şiddet ve cinsel istismardan tutuklandı! Sıla bebek soruşturmasında son durum: 5 cani şiddet ve cinsel... Haberi Görüntüle

EYÜPSULTAN BAYRAMPAŞA TRAMVAYI AKTARMA NEREDE?

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’na M1 Havalimanı ve T4 Topkapı Tramvay Hattı ile entegrasyon yapılarak yolcuların aktarma yapması sağlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading