Yandex Metrica

FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi nedir, nasıl çalışır?

FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi nedir, nasıl çalışır?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ikinci el araç alım satımında yeni bir sistemi devreye soktu. FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi ile araç alım satımı artık daha güvenli olacak. Onay gerektiren ödeme işlemi olan bu sistem 31 Mayıs itibarıyla kullanıma açıldı.

Gündem

05.06.2024, 10:35

FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi uygulamaya geçti. O onay gerektiren ödeme işlemi türü olan yeni hizmet Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından duyuruldu. Özellikle 2. el otomobil alım satımında bu sistemin kullanılması bekleniyor. FAST Güvenli Ödeme İşlemi ile ilk aşamada 2 milyon TL işlem limiti olacak.

Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı yanlış taktik! Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı... Haberi Görüntüle

FAST GÜVENLİ ÖDEME İŞLEMİ KATMAN SERVİSİ NEDİR?

FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi 31 Mayıs'ta kullanıma sunuldu. Onay/tescil gerektiren ödeme işlemlerinde kontrollü bir ortam sağlayacak olan bu yeni ödeme sistemi ile artıl araç alım satımlarında vatandaşlar daha az stres yaşayacak. FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi'nin ne olduğu ve nasıl kullanılacağı ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

21 Eylül Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatı | Biletler satışa çıktı mı? En ucuz bilet kaç TL? 21 Eylül Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatı | Biletler satışa çıktı mı?... Haberi Görüntüle

FAST GÜVENLİ ÖDEME İŞLEMİ KATMAN SERVİSİ NASIL KULLANILIR?

Bu hizmet ile, ödemeyi gönderecek olan kullanıcıya onay/tescil işlemi tamamlanmadan bedelin karşı tarafa aktarılmayacağı, ödemeyi alacak olan kullanıcıya ise onay/tescil işlemi gerçekleştiğinde bedelin hesabına geçeceği garanti edilmektedir.

Güvenli Ödeme İşlemi yetkili kuruluşlar tarafından onay/tescil gerektiren işlemler için yapılacak para transferlerinde süreçler tamamlanıncaya kadar tutarın FAST katılımcısı bir kuruluş nezdinde bekletilerek işlemin taraflarına güvence sağlamaktadır.

Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Haberi Görüntüle

FAST GÜVENLİ ÖDEME İŞLEMİ LİMİTİ NE KADAR?

FAST Güvenli Ödeme İşlemi ilk aşamada 2 milyon TL işlem limiti dâhilinde kullanılabilecektir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading