Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir?

Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir?

İstanbul’un Fatih ilçesinde 19 yaşında alkollü olduğu iddia edilen S.Ç., aynı yaşlarda İkbal Uzuner adında bir kızın önce kafasını kesti daha sonrasında da surlardan aşağıya atlayarak intihar etti. Peki, İkbal Uzuner kimdir?

Gündem

04.10.2024, 18:39

İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı semtinde 19 yaşındaki zanlı S.Ç., yine aynı yaşlardaki İkbal Uzuner adında bir kızın önce kafasını keserek vücudunu 3 parçaya ayırdı. Daha sonrasında da surlardan aşağıya atlayarak intihar etti. Saldırganın daha öncesinde Eyüpsultan’da bir kızı daha öldürdüğü iddia edildi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan vahşette zanlı S.Ç., 19 yaşındaki bir kızın başını keserek surlardan aşağı attı. Şahıs hemen ardından da kendisini aşağıya attı.

Olayın hemen ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edilirken korku dolu anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konu hakkında yapılan açıklamada, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; yapılan çalışmalarda; S.C.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadeleri yer aldı.

İkbal Uzuner

Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden kutlanır? Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden... Haberi Görüntüle

İKBAL UZUNER KİMDİR?

İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olayda İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan 19 yaşındaki genç kız İkbal Uzuner’in başını keserek önce surlardan aşağı attı daha sonrasında da kendisi atlayarak intihar etti.

Habere Tepki Ver

0

0

2

4

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading