Fatih'teki katliama sessiz kalmıştı! Şarkıcı Şevval Sam'dan açıklama: Süslü cümleler kurmayacağım

Fatih'teki katliama sessiz kalmıştı! Şarkıcı Şevval Sam'dan açıklama: Süslü cümleler kurmayacağım

Katıldığı bir davette Fatih'teki katliama ilişkin sorulan soruyu cevaplamayan Şevval Sam gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Sam, sosyal medyadan paylaştığı görüntülü açıklamasında süslü cümleler kurmayacağını söyledi. 

Magazin

10.10.2024, 14:04

Katıldığı bir davette basın mensuplarının Fatih'teki katliama ilişkin sorularını cevaplamayan şarkıcı Şevval Sam, gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan görüntülü bir açıklama yaptı. 

Konuşmasına "Ben bugüne kadar başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere toplumsal olaylar karşısında durduğu yerden bir milim şaşmamış, rüzgara göre omurgasını eğmemiş ve ziyadesiyle de bunun bedelini ödemiş biri olarak konuşuyorum." diye başlayan şarkıcı iki üç gündür yapılan yorumları gördükçe ve izledikçe şaşkınlığının daha da arttığını ifade etti.

Sam, 'Ünlüler ne dedi, ne tepki verdi?' telaşının esas konuşulması gereken konunun, içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreci değerlendirme gerekliliğimizin önüne geçmeye başladığını aktardı. 

Hasan Can Kaya'yı sinirlendiren 'Acun Ilıcalı' sorusu: Kimseye borcum yok! Hasan Can Kaya'yı sinirlendiren 'Acun Ilıcalı' sorusu: Kimseye borcum yok! Haberi Görüntüle

Fenomen Murat Övüç Bülent Ersoy'a meydan okudu! İşte Diva'yı çıldırtacak o sözler Fenomen Murat Övüç Bülent Ersoy'a meydan okudu! İşte Diva'yı çıldırtacak... Haberi Görüntüle

"O AKŞAM KONUŞMAYI DOĞRU BULMADIM"

"Kendimi bizzat ve doğru ifade etmek adına birkaç gün beklemek istedim." diyen şarkıcı şöyle konuştu:  

"Önce şu durumu bir aydınlatmak istiyorum. Evet, o akşam o mecrayı doğru bulmadığım için konuşmak istemedim. Orada geçiştirme kurulacak üç cümlenin üst üste gelen acılı haberleri ve kurbanlarının çektikleri  acıya saygısızlık olacağını düşündüm."

Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden kapattı? Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden... Haberi Görüntüle

SÜSLÜ CÜMLELER KURMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Şevval Sam, "eğer benden beklenen süslü cümlelerdi ise bunu hiçbir zaman yapmayacağımın bilinmesini isterim." şeklindeki ifadesinin ardından "Üzerine konuşulması gereken sisteme dair ve bunca acıya sebep olan yapısal problemler bir magazin ortamında değil, çözüm odaklı ve dönüştürücü etki yaratmak amaçlı konuşulması gereken çok ama çok ciddi bir konudur." dedi. 

Nagihan Karadere Survivor 2025'e mi katılıyor? O sözleriyle dikkatleri üzerine çekti Nagihan Karadere Survivor 2025'e mi katılıyor? O sözleriyle dikkatleri üzerine... Haberi Görüntüle

Acun'un düğününe birlikte gitmişlerdi! Sergen Yalçın Sezer Çakır ile ilgili aşk iddialarına son noktayı koydu! Acun'un düğününe birlikte gitmişlerdi! Sergen Yalçın Sezer Çakır ile ilgili... Haberi Görüntüle

"BAZI KİŞİLER İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYOR"

Özellikle kitlelerin takip ettiği bazı kişilerin kendilerine birkaç kurban bulup popülizm yapmaya çalıştıklarını söyleyen ünlü şarkıcı, bunu çok tehlikeli bulduğunu ifade etti.

Sam "Bu insanları birbirine düşürmekten, nefretten başka hiçbir işe yaramaz, çözüme dair de en ufak bir faydası olmaz." açıklamasını yaptı.

Konuşmasının sonunda birlik çağrısı yaptı:

"El ele verip güçlerimizi birleştirip bu acılara nasıl son verebileceğine dair ciddi biçimde konuşmamız gerektiğine inanıyorum. Bana haksızlık etmekte hiçbir beis görmeyen toplumsal figürlerin de bir dolu yapısal sorunu çözmeye dair daha fazla kafa yormaları gerektiğini düşünüyorum. Umarım kendimi anlaşılır biçimde ifade edebilmişimdir."

MasterChef yarışmacısı Beyza Huri Aydın, kendisine destek veren ünlü ismi açıkladı! Hatta mesajlaştıklarını söyledi MasterChef yarışmacısı Beyza Huri Aydın, kendisine destek veren ünlü ismi... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Sam, katıldığı davette muhabirlerin "Türkiye'nin makus kaderi mi diyelim ne diyelim?" diyerek konuya giriş yapmaya çalışmasıyla irkilen Şevval Sam, konu hakkında konuşmayı reddetmişti. 

"Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim." diyen şarkıcı "Ne olur hiç girmeyin çok saçma oluyor ya yapmayın n'olur. Zaten kanayan yara, bu gece değil" açıklamasında bulunmuştu. 

Serdar Ortaç'ı namaza davet ettiler! Öyle bir cevap verdi ki... Serdar Ortaç'ı namaza davet ettiler! Öyle bir cevap verdi ki... Haberi Görüntüle

Komedyen Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Tatsız bir hadise Komedyen Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Tatsız bir hadise Haberi Görüntüle

KAAN SEKBAN TİYE ALMIŞTI

Tiyatro sanatçısı ve sunucu Kaan Sekban da  Şevval Sam'ın bu tavrıyla alakalı video yayınlamış ve hem şarkıcıyı hem de Serenay Sarıkaya'yı tiye almıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading