Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Gol kralı Enner Valencia'ya veda

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Gol kralı Enner Valencia'ya veda

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon (2022-2023) attığı goller ile Fenerbahçe'yi birçok maçta galibeyet ile buluşturan Ekvadorlu Enner Valencia, sarı- lacivertli ekipten ayrılıp Internacional'e gitti. Fenerbahçe ise bugün resmi sosyal medya hesabından ayrılığı resmi olarak açıkladı.

Spor

10.02.2024, 21:23

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon (2022-2023) attığı goller ile Fenerbahçe'yi birçok maçta galibeyet ile buluşturan Ekvadorlu Enner Valencia, sarı- lacivertli ekipten ayrılıp Internacional'e gitti. Süper Lig'de 29 gol atarak gol kralı olan Enner Valencia'ya bugün veda edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü bugün resmi sosyal medya hesabından (twitter) ayrılığı resmi olarak açıkladı.

Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek bir adım attı: Eski futbolcu hangi ülkeye taşınma kararı aldı? Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek... Haberi Görüntüle

TEŞEKKÜRLER VALENCİA

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım şu şekilde

Teşekkürler Valencia

3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe Tarihine yazdıran Enner Valencia’ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading