Fenerbahçe-Lille maçı özeti ve golleri (1-1)

Şampiyonlar Ligi  3. eleme turu rövanş maçında kendi sahasında Lille takımıyla karşılaşan Fenerbahçe iyi bir mücadele verdiği maçta rakibi ile 1-1 berabere kalarak devler ligi macerasına başlamadan son verdi. Fenerbahçe yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Maçı izlemeyi kaçıranlar ise  Fenerbahçe-Lille maçı özeti ve golleri izle seçeneğini internette araştırmaya başladı. 

Gündem

14.08.2024, 08:57

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın güçlü takımlarından Lille ile karşılaştı. Fenerbahçe rakibine ilk maçta 2-1 yenilmesinin dez avantajı ile sahaya çıktı. Maça iyi başlayan Fenerbahçe bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Fenerbahçe maçın bitmesine kısa bir süre kala 1-0 öne geçerek maçı uzatmalara götürmeyi bildi. Ancak uzatmaların son dakikalarında kalesinde penaltından bir gol gören Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi macerasını kapattı.

Şehit polis Şeyda Yılmaz'a hakarete af yok: İstenen ceza belli oldu Şehit polis Şeyda Yılmaz'a hakarete af yok: İstenen ceza belli... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇ ÖZETİ İZLE

Karşılaşma ülkemizde Exxen platformundan yayınlandı. Maçın özeti de Exxen'in sosyal medya hesapları ve Youtube kanallarından izlenebilir. 

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçına iyi başlamıştı ancak bir türlü gole ulaşamadı. Dakikalar ilerledikçe maçta heyecan arttı. 

Lille takımıdan Diakite'nin 90+1. dakikada kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe 1-0 öne geçti ve maç uzatmalara gitti .

Lille takımından 110. dakikada Aissa Mandi'nin İrfan Can Kahveci'ye yaptığı faulün ardından kırmızı kart gördü.

Fransız temsilcisi uzatmalarda 118. dakikada penaltı kazandı. Penaltının gole çevrilmesiyle maç 1-1 sona erdi. 

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransız temsilcisine elendi. İlk karşılaşma 2-1 Frasız takımının üstünlüğü ilke sonlandığı için her türlü beraberlikte tur atlayan taraf Lille takımı olacaktı.

Lille 1-1'lik beaberlikle turu atlayan taraf oldu. 

Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim kampanyası yaptı! Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ELENDİ Mİ?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne 3. eleme turunda elendi. Ancak Fenerbahçe  yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi grup aşamalarına doğrudan katıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading