Yandex Metrica

Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na tepki

Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na tepki

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi 3-0 yendikleri maç sonrası yptığı açıklamada "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettiğimden hiç pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm." dedi.

Spor

29.02.2024, 20:04

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Eryaman Stadı'nda güçlü rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Ligdeki son maçta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. 2-0'dan 3-2'ye kaybedince kötü bir senaryo oldu. Tek ayaklı maçların böyle durumlarda avantaj olabileceğini düşündük. Burada galibiyette en büyük pay oyuncu arkadaşlarım. Kendi sahamızda hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Geldiğimizden beri camiayla bütünleştik. Taraftar bana sevgiyi hissettirdi. 19 Mayıs Stadyumu açıldığında inşallah Ankaragücü Avrupa kupalarında oynar." dedi.

Son dakika... Fransa ve Hollanda istediğini aldı: Dev maçta kazanan yok Son dakika... Fransa ve Hollanda istediğini aldı: Dev maçta kazanan... Haberi Görüntüle

MAÇ SONU FENERBAHÇE TARAFTARINDAN GÖRDÜĞÜ TEPKİ

Belözoğlu maç sonunda Fenerbahçe taraftarlarından gördüğü tepki hakkında; "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettiğimden hiç pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm. Hayatın gerçekleriyle fazlasıyla yüzleştim. Söyleyebileceğim fazla bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading