Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü, Antalyaspor maçı için ilk antrenmanına çıktı!

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü, Antalyaspor maçı için ilk antrenmanına çıktı!

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, yeni transfer Çağlar Söyüncü ile hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli formayla ilk antrenmanına çıkan Söyüncü'nün performansı merakla bekleniyor.

Spor

02.02.2024, 09:27

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak. Bu kritik maçın hazırlıkları, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanla start aldı. Takımın yeni transferi Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayla ilk antrenmanına çıktı.

Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler belli oldu Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler... Haberi Görüntüle

İLK İDMAN

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen idman, koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından futbolcular, pas ve dar alanda çift kale maçlarla antrenmanlarını sürdürdü. Dünkü MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de yer alan oyuncular ise rejenerasyon çalışmalarıyla idmanlarını tamamladı.

çağlar.jpg

Çağlar Söyüncü'nün takıma entegrasyon süreci ve performansı, Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük bir ilgi ve merakla takip ediliyor. Antalyaspor maçı öncesindeki bu hazırlık dönemi, yeni transferin takıma uyumu açısından kritik bir öneme sahip.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading