Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Hollanda ekibine transfer oldu

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Hollanda ekibine transfer oldu

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve iki sezondur kiralık olarak başka takımlarda oynayan Tiago Çukur, Hollanda'nın Roda takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

15.07.2024, 11:58

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki santrforu Tiago Çukur, Hollanda 2. Lig takımı Roda'ya transfer oldu. Hollanda ekibi, yaptığı resmi açıklamada Tiago ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

RODA'NIN TEKNİK HEYETİ TIAGO ÇUKUR'U DEĞERLENDİRDİ

Hollanda doğumlu olan Tiago Çukur'un imza töreninde konuşan Roda Teknik Heyet Sorumlusu Rob Servais, hücum hattı için uzun boylu bir santrfor aradıklarını belirterek, "Uzunluğunun avantajına ek olarak Tiago teknik açıdan da yetenekli. Aynı zamanda temas noktası olarak iyi işlev görebilen, topu tutan bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Helal sana! Sibel Çam bronz madalyayı kaptı üçüncü oldu Helal sana! Sibel Çam bronz madalyayı kaptı üçüncü oldu Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezonun ilk yarısını Belçika ekibi Beveren'de, ikinci yarısını ise 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'da geçiren Tiago Çukur, toplamda 28 maça çıktı ve sezonu 2 gol, 5 asistle tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading