Yandex Metrica

Fenerbahçe'den gizli operasyon! PSG'nin yoldızı Danilo Pereira için adımlar atıldı

Fenerbahçe'den gizli operasyon! PSG'nin yoldızı Danilo Pereira için adımlar atıldı

Bu sezon transfer çalışmalarında aktif bir şekilde yer alan Fenerbahçe'de son gelişmeler göz önüne alındığında, Portekizli orta saha oyuncusu Danilo Pereira'nın transferi için gizli bir operasyonun devam ettiği konuşuluyor. Kulüp, transfer sezonunda adından çokça söz ettiren isimlerle anlaşmalar yapmıştı, ancak Danilo Pereira ismi daha önce basında yer almamış bir transfer bombası olarak nitelendiriliyor.

Spor

23.01.2024, 21:21

Sarı-lacivertli takımın Fransa'nın PSG takımında forma giyen Danilo Pereira'ya yönelik ilgi gösterdiği iddia ediliyor. Transferin finansmanı için Michy Batshuayi'nin satışından elde edilecek bonservis ücretinin kullanılacağı söyleniyor. Fenerbahçe'nin PSG ile sağlam bir diyalog kurduğu belirtiliyor ve bu sayede transferin çözüme kavuşturulacağı öngörülüyor.

Süper Kupa maçı için ne dediler? Spor yazarları Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi Süper Kupa maçı için ne dediler? Spor yazarları Galatasaray-Beşiktaş maçını... Haberi Görüntüle

12-13 MİLYON EURO BONSERVİS

31 yaşındaki Danilo Pereira'nın Fenerbahçe'ye ilgi gösterdiği ve kulüp içinden bazı isimlerden bilgi aldığı da gelen iddialar arasında yer alıyor. Fenerbahçe'nin transfer için 12-13 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ödemeyi planladığı aktarıldı. Oyuncuya üç yıllık bir sözleşme ve yıllık 3.5 milyon Euro ücret sunulduğu belirtiliyor.

Galatasaray'dan bir yıldız daha! Gabriel'in ardından... Galatasaray'dan bir yıldız daha! Gabriel'in ardından... Haberi Görüntüle

FRANSA'DAKİ KARİYERİNİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Danilo Pereira'nın artık Fransa'daki kariyerini sonlandırmak istediği ifade ediliyor. Geçen sezon PSG formasıyla 44 maçta görev alan Danilo, 2 gol atıp 1 asist yapmıştı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro ve sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Danilo Pereira'nın kariyeri Porto, Maritimo, Parma, Aris, Estoril ve Roda gibi kulüplerde de geçti. Fenerbahçe'nin böyle bir transferi gerçekleştirmesi halinde orta saha hattını güçlendireceği ve deneyimli oyuncunun takıma katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading