Fenerbahçeli eski dünya yıldızı için şok itiraf: "tanıdığım en pinti futbolcu"

Fenerbahçeli eski dünya yıldızı için şok itiraf: "tanıdığım en pinti futbolcu"

Eyüpspor forması giyen Umut Meraş, Boluspor döneminde beraber oynadığı eski Fenerbahçeli dünya yıldızı için şok edecek bir itirafta bulundu. Umut Meraş, dünyaca ünlü yıldızın tanıdığı en pinti futbolcu olduğunu kaydetti.  

Spor

17.10.2024, 12:30

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'dan Eyüpspor'a transfer olan Umut Meraş, Play Spor'un konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Umut Meraş, programın enler sorusu repartaurunda Fenerbahçe'nin eski yıldızı için önemli bir itirafta bulundu. Boluspor döneminde beraber forma giydiği dünya yıldızı için Meraş, tanıdığı en pinti futbolcu olduğunu kaydetti.

UEFA'dan Türk hakemlerine milli görev UEFA'dan Türk hakemlerine milli görev Haberi Görüntüle

GÖRDÜĞÜM EN CİMRİ FUTBOLCU

Umut Meraş, 'en cimri futbolcu' sorusunda Boluspor'da beraber top koşturduğu Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski yıldızı Andre Santos yanıtını verdi. Meraş, Andre Santos'un kendisini ve altayapı döneminde birşeyler içmeye davet ettiğini ve sadece kendi hesabını ödediğini aktardı. 

Umut Meraş " En cimri futbolcu, Boluspor'da Andre Santos ile oynadım. Adam dünya yıldızı. Bu dedi ki birşeyler içelim. Kendi davet etti. Şimdi dünya yıldızı adam. Bizde şimdi Bolu'da oynuyoruz. Altyapıdan çıkmışız. İçtik falan filan. Hesap geldi dedi ki, ben şey içtim milkshake içtim. Soda içtim. Elli lira bıraktı gitti. Biz şok olduk. Herkes birbirine bakıyor. Ben altyapıdan çıkmışım. Allah'dan bir iki maç kazanmışızda cepte para vardı. Prim kazanmıştım. Hemen verdim, al şunu öde dedim" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading