Fenerbahçeli Fred transfer mi oldu? Fred Al Hilal'e mi gitti? Fred transferden ne kadar para aldı, alacak?

Fenerbahçeli Fred transfer mi oldu? Fred Al Hilal'e mi gitti? Fred transferden ne kadar para aldı, alacak?

Fenerbahçe'de forma giyen başarılı futbolcu Fred'e talih kuşu kondu. Sarı-lacivertli takımda başarılara imza atan Brezilyalı Fred'i  Al Hilal kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e mi transfer oluyor? Fred Al Hilal'e mi gitti? Fred transferden ne kadar para aldı, alacak?  

Spor

24.03.2024, 20:13

Fenerbahçe'de forma giyen başarılı futbolcu Fred'e talih kuşu kondu. Sarı-lacivertli takımda başarılara imza atan Brezilyalı Fred'i Al Hilal kadrosuna katmak istiyor. 

Fenerbahçe, Fred'in transfer olması halinde rekor bir bonservis bedeli elde edecek. Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred'e Suudi Arabistan ekibi Al Hilal talip oldu.

Peki Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e mi transfer oluyor? Fred Al Hilal'e mi gitti? Fred transferden ne kadar para aldı, alacak?

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız! Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİ FRED AL HILAL'E TRANSFER Mİ OLUYOR?

Fenerbahçe'nin 9,74 milyun euro karşılığında Manchester United'dan transfer ettiği Fred'i Suudi Arabistan ekibi Al Hilal istiyor.

Al Hilal ekibi, başarılı Brezilyalı futbolcu için 40 milyon euro teklfi vereceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe'nin bu teklife sıcak baktığı biliniyor.

Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Haberi Görüntüle

FRED TRANSFERDEN NE KADAR PARA ALACAK?

Al Hilal ekibi, başarılı Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe'ye 40 milyon euro teklfi vereceği iddia ediliyor.

Fred'İn sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading