DOLAR

34.29

%0.19 expand_less

EURO

37.19

%0.09 expand_less

ALTIN

3004.10

%-0.2 expand_more

BIST

8839.32

%-0.3 expand_more

BTC ($)

68091.63

%-0 expand_less

Sitede Ara

Fenerbahçeli futbolcunun abisinden AK Parti paylaşımı! Sosyal medya onu konuşuyor...

Fenerbahçeli futbolcunun abisinden AK Parti paylaşımı! Sosyal medya onu konuşuyor...

Fenerbahçe'nin Manchester Unıted ile oynadığı maçtan sonra futbolcu abisinin yapmış olduğu AK Parti paylaşımı sosyal medyada viral oldu. 

Spor

25.10.2024, 11:59

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında sahasında Manchester Unıted ile karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atan goller ile 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 5 yaparken, Manchester Unıted ise 3 puan yaptı. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyeti olmayan Manchester Unıted takımı üst üste 3. maçta ta berabere kalmış oldu.

Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi? Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas... Haberi Görüntüle

EN NESYRİ GOL ORUCUNU BOZDU!

Fenerbahçe'de uzun süredir skora katkı yapamaması sebebiyle eleştiri oklarının odağında olan En Nesyri, müsabakanın 49. dakikasında skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Bununla beraber En Nesyri iki önemli fırsatta da Onana'yı geçmeyi başaramadı.

FIFA sıralaması güncellendi: A Milli Takım kaçıncı sırada? Zirveye yakın mı? FIFA sıralaması güncellendi: A Milli Takım kaçıncı sırada? Zirveye yakın... Haberi Görüntüle

GOL MÜZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ!

Yusuf En Nesyri, bu sezon Kadıköy'de ilk golünü attı. En Nesyri'nin atmış olduğu golden sonra çalınan müzik bir hayli dikkat çekti. En Nesyri'nin golü sonrası Ülker Stadyumu'nda 'MOHAMAD RAMADAN BAM BAM' şarkısı çalındı.

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor Haberi Görüntüle

AK PARTİ PAYLAŞIMI!

En Nesyri'nin abisi Rachid En Nesyri dün yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları ile en çok konuşulan kişiler arasında kendine yer buldu. Abi En Nesyri, kardeşinin golünü AK Parti'nin 'Haydi Yapalım' müziği ile kutladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading