Yandex Metrica

Fenerbahçeliler Galatasaray'ın Kalamış'taki tesislerine saldırdı: Tesiste yangın çıktı, Galatasaray logosu söküldü

Fenerbahçeliler Galatasaray'ın Kalamış'taki tesislerine saldırdı: Tesiste yangın çıktı, Galatasaray logosu söküldü

Şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylılar ile Ali, Koç'un da katıldığı seçim etkiniği için bir araya gelen Fenerbahçeliler arasında olaylar çıktı. Sarı kırmızılıların tesislerine meşalelerle saldıran gruptan bazıları dernekteki Galatasaray logosunu söktü. 

Spor

29.05.2024, 23:50

Galatasaray, kazandığı 24. Süper Lig şampiyonluğunu doyasıya kutluyor. Bu geceki organizasyon Kalamış'ta bulunan Galatasaray Derneği'nde idi. Aynı yerde bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un katılıdığı bir başka etkinlik vardı. Koç, yaklaşan kongre için burada propaganda faaliyetleri için gelmişti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Ali Koç'la beraber seçim etkinliğine gelen Fenerbahçe kongre üyeleri, Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutladığı Kalamış Tesisleri'ne geldi ve içeri meşaleler attı. Atılan meşaleler nedeniyle tesiste yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

 

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte (25 Haziran 2024) günün programı... EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte (25 Haziran 2024)... Haberi Görüntüle

GALATASARAY LOGOSUNU SÖKÜP POZ VERDİLER

Ayrıca sosyal medyadaki paylaşımlarda bir Fenerbahçelinin Galatasaray Derneği'ndeki logoyu söktüğü ve bununla poz verdiği görüldü.

Bu arada Takvim Gazetesi Spor Müdür Onur Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray’ın Kalamış Tesisleri’ne gitti ve çıkan olaylar nedeniyle oradaki üyelerden özür diledi." ifadedini kullandı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading