Fenerbahçe'nin en iyisi Batshuayi! Resmen kulüp tarihine geçti

Fenerbahçe'nin en iyisi Batshuayi! Resmen kulüp tarihine geçti

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi, kulüp tarihine geçti. Belçikalı yıldız, sarı-lacivertli formayla 40 maç ve üzeri ter döken futbolcular arasında maç başına 0.58 ile en yüksek gol ortalamasını yakalayan yabancı isim oldu.

Spor

21.04.2024, 10:30

Süper Lig'de lider konumda bulunan Fenerbahçe’nin kulübedeki en büyük kozlarından olan Michy Batshuayi, süre bulduğu maçları boş geçmiyor. Belçikalı yıldız, bu başarısıyla kulüp tarihinde hiçbir yabancı golcünün başaramadığı bir istatistiğin sahip oldu.

Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Haberi Görüntüle

BATSHUAYI FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla 40 maç ve üstünde forma şansı bulan yabancı futbolcular içinde 0.58 ile maç başına gol ortalaması en yüksek isim oldu. 

Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım arıyor Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım... Haberi Görüntüle

ZİRVE TANJU ÇOLAK'IN

Fenerbahçe’de maç başına gol ortalaması en yüksek isim ise 0.89 ile Tanju Çolak. Fanatik'in haberine göre, 2. sırada 0.62’lik gol ortalamasıyla Aykut Kocaman bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading