Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibine Inter'den takviye

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibine Inter'den takviye

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda mücadele edeceği İsviçre takımı Lugano'nun, Inter oyuncusu olan 21 yaşındaki sağ bek Mattia Zanotti ile anlaştığı iddia edildi.

Spor

10.07.2024, 15:49

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda karşılaşacağı İsviçre temsilcisi Lugano, Inter'den 21 yaşındaki sağ bek Mattia Zanotti'yi kadrosuna katmak üzere anlaşma sağladı.

Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Haberi Görüntüle

ANLAŞMA SAĞLANDI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, bir süredir Zanotti ile ilgilenen Lugano, hem futbolcu hem de kulübüyle anlaşma sağlayarak transferin tamamlanması için resmi imzaların atılmasını bekliyor.

İNTER.jpg

Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi? Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas... Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON DA İSVİÇREDEYDİ

Inter ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zanotti, geçtiğimiz sezonu İsviçre'nin St. Gallen takımında kiralık olarak geçirmişti. St. Gallen'de 35 maçta forma giyen Zanotti, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok... Haberi Görüntüle

İLK MAÇ 23 TEMMUZ'DA

Fenerbahçe, Lugano ile ilk maçı 23 Temmuz Salı günü deplasmanda oynayacak. Rövanş maçı ise 30 Temmuz Salı günü Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading