Fethullah Gülen'in annesi Refia Gülen'in mezarı nerede? Terörist Gülen nereye gömülecek?

Fethullah Gülen'in annesi Refia Gülen'in mezarı nerede? Terörist Gülen nereye gömülecek?

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen dün akşam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. FETÖ'ya yakın hesapların duyurulduğu ölüm haberi sonrası terörist başı Fetullah Gülen nereye gömülecek soruları sıkça sorulmaya başladı. Fethullah Gülen annesi Refia Gülen'in mezarına mı gömülecek?

Gündem

21.10.2024, 12:20

Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan terörist elebaşı Fethullah Gülen için geçmiş dönemdeki İstihbarat raporları teröristbaşı Fetullah Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verilmişti.

YÖK Uyardı! Üniversite öğrencileri, banka hesaplarınıza dikkat edin! YÖK Uyardı! Üniversite öğrencileri, banka hesaplarınıza dikkat edin! Haberi Görüntüle

FETÖ MEZARLIĞI: GURBET CEMETERY 

Rapora göre terör örgütü sorumluları 2015 yılında Pensilvanya'da FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta bir arazi satın alıp bu araziyi mezarlığa dönüştürdü. ABD’de ölen örgüt üyeleri buraya gömülüyor. Elebaşı Fetullah Gülen için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı. Rapora terörist başı gülen için hazırlanan mezar yeri iki selvi ağacının arasında yer alıyor.

Tarihler 2021 gösterdiğinde Anadolu Ajansı, "FETÖ'nün Pensilvanya'daki 'Gurbet Cemetery' isimli mezarlığı faaliyete geçti" başlıklı bir haber yayımlamıştı. Haberde, Gülen’in yakın dostu Salih Sal Dinçer'in de bu mezarlığa defnedildiği belirtilmişti.

Terörist elebaşı Gülen'in de bu mezara gömüleceği gelen iddialar arasında. Öte yandan arsası 9 yıl önce alınan mezarlığın sadece "Gurbet Cemetery" yazan tabelasında bugüne kadar İslam dinine ait herhangi bir sembol, ayet veya hadise yer verilmedi.

Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana... Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN'İN ANNESİ REFİA GÜLEN'İN MEZARI NEREDE?

Ortaya atılan bir diğer iddia ise Fethullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye getirileceği yönünde. Annesi Refia Gülen'in yanına gömülmek istediğini söyleyen Gülen'in bu talebi karşılık görür mü zaman gösterecek. Öte yandan Refia Gülen'in mezarı İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunuyor. 

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in sırt çantasında ne vardı? İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in... Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN'İN CENAZE TÜRKİYE'YE GETİRİLEBİLİR Mİ?

1. Hukuki ve Siyasi Engeller: Fethullah Gülen, Türkiye'de birçok suçlamayla karşı karşıya. Bu bağlamda, cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi, hukuki süreçlerin karmaşıklaşmasına neden olabilir. Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi imkansız görünürken örgütte bunu tartışılıyor olması hayli ilginç.

2. Örgüt İçi Tartışmalar: FETÖ içinde liderlik mücadelesi sürerken, cenazenin nerede defnedileceği konusunda farklı görüşler var. Bazı gruplar cenazenin Pensilvanya'da defnedilmesini savunurken, diğerleri Türkiye'ye getirilmesini istiyor. Bu iç çatışmalar, cenaze işlemlerinin nasıl yürütüleceği konusunda belirsizlik yaratıyor.

3. Güvenlik Endişeleri: Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi durumunda olası protestolar veya güvenlik sorunları yaşanabilir. FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yaşanan olaylar ve toplumda yarattığı infial göz önüne alındığında, cenazenin Türkiye'ye getirilmesinin riskli olabileceği düşünülüyor.

4. Defin Yeri Olarak Pensilvanya: Gülen'in uzun yıllardır yaşadığı Pensilvanya'da defnedileceği yönünde bilgiler mevcut. Bu durum, örgütün liderlik yapısının devamlılığı açısından da önemli bir sembol olabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading