FETÖ elebaşının yeğeninden yeni ifşalar: 'Gülen'in projesinde hırsız, katil ve darbeciler yer alıyordu'

FETÖ elebaşının yeğeninden yeni ifşalar: 'Gülen'in projesinde hırsız, katil ve darbeciler yer alıyordu'

Teröristbaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, yayınladığı YouTube videosunda amcasının ideal insan portresini ifşa etti. Yeğen Gülen, bu projenin bizzat amcası Fethullah Gülen'e ait olduğunu ve bu projede hırsız, katil ve darbecilerin de yer aldığını belirtti.

Gündem

20.10.2024, 10:55

Son zamanlarda yaptığı ifşalarla FETÖ'nün çirkin yüzünü tüm dünyaya daha da önemlisi örgüt sempatizanlarına da gösteren teröristbaşı Fethullah Gülen'in öz yeğeni Ebuseleme Gülen, son videosunda örgüt ile kritik noktalara değindi. Videoda "ilk defa söylüyorum" diyen yeğen Gülen, örgüt elebaşı Fethullah Gülen'in "ideal insan portresi"nden bahsetti. 

Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Haberi Görüntüle

HIRSIZLAR, KATİLLER DARBECİLER ORADA

Projenin tümüyle amcasına ait olduğunu söyleyen yeğen Gülen, ideal insan portresi içinde aralarında hırsız, katil ve darbecilerin” de yer aldığını belirtti. Ebuseleme Gülen ayrıca amcası Fethullah Gülen'in kendi tarafıda yer almayanlara karşı büyük bir kin beslediğini belirtti haksız yere Ergenekon davasında hapis yatanlar için "Onlara müstahak" dediğini ifade etti.

Ayliz Duman kim? Miss Universe Türkiye güzeli nereli, kaç yaşında? Ayliz Duman kim? Miss Universe Türkiye güzeli nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

PARALAR SUYUNU ÇEKTİ

Ebuseleme Gülen, yayınladığı videolar sayesinde insanların gerçekleri görmesinden dolayı örgüte para yollamayı bıraktıklarına dikkat çekti. Yeğen Gülen, son video paylaşımında, örgüt için “hizmet” adı altında toplanan paraların, kendi gibi gerçekleri anlatmak isteyenlere susmaları için rüşvet olarak dağıtıldığını söyledi. 

Ebuseleme Gülen, örgütte şeffaflık olmadığının altını çizdi. Yönetim kadrosundakilerin ne kadar maaş aldığının saklandığına, kayıt dışı paraların nereye gittiğinin sorgulanmadığına dikkat çekti.

Yavuz Engin kimdir, nereli? Yenidoğan çetesini çökerten Cumhuriyet Savcısı kimdir? Yavuz Engin kimdir, nereli? Yenidoğan çetesini çökerten Cumhuriyet Savcısı kimdir? Haberi Görüntüle

"ÖRGÜTE KARŞI ŞÜPHELER ARTTI"

FETÖ örgütünün yardım adı altında para topladığı “Time To Help e.V.” derneğinin hesaplarının Resmi Gazete’de yayımlanan kararla dondurulması, örgüte yardım yapanlarda tedirginlik oluşturdu. Başta Gülen’in öz yeğeni Ebuseleme Gülen olmak üzere FETÖ itirafçılarının yardım paralarının nereye gittiği konusundaki açıklamaları, örgüte karşı şüpheleri arttırdı.

Time To Help e.V. derneği ile ilişkili şahısların yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut banka hesaplarını kapattırıp, başka bankalardan hesaplar açtığı da tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading