Yandex Metrica

FETÖ'ye yönelik operasyonlar devam ediyor: Kritik isim Kayseri'de yakalandı

FETÖ'ye yönelik operasyonlar devam ediyor: Kritik isim Kayseri'de yakalandı

Türkiye, çok yönlü olarak terörle mücadele ediyor. Bu çerçevede gerek içeride gerekse de dışarıdaki terör örgütleriyle etkin bir öücadele yürütülüyor. Bu çerçevede hakkında FETÖ üyeliğinden kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Sivas mahrem olarak değerlendirilen M.U. isimli hükümlü Kayseri'de yakalandı. M.U'nun meslekten ihraç edilmiş bir memur olduğu belirtildi.

Gündem

06.08.2024, 21:00

FETÖ'ye bir darbe daha vuruldu. Kripto yapılanmalarla ayakta durmaya çalışan terör örgütü, her gün yakalanan elemanlarıyla biraz daha zayıflıyor. Yurtdışına kaçan örgüt üyeleri, kendilerini bulundukları devletin korumasında güvende hissederken yurtdışına kaçamayanlar birer birer yakalanıyor. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Haberi Görüntüle

"SİVAS İMAMI"

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarla FETÖ elemanları adalete teslim ediliyor. Bu operasyonlardan biri de Kayseri'de düzenlendi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan meslekten ihraç edilmiş memur M.U'yu yakaladığını duyurdu. Aynı zamanda örgütün Sivas imamı olarak da değerlendirilen M.U, cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading