Sitede Ara

Filistin'e destek, Gazze'ye dua: Yarın sabah namazında eller Filistinliler ve şehitler için semaya kalkacak

Filistin'e destek, Gazze'ye dua: Yarın sabah namazında eller Filistinliler ve şehitler için semaya kalkacak

Yarın sabah namazında tüm camilerde İsrail zulmü altındaki Filistinliler ve vatan savunmasında canını bu ülke için vermiş olan şehitlerimiz için dua edilecek.

Gündem

30.05.2024, 19:44

Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş, yarın tüm camilerde sabah namazında İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımda hayatını kaybeden Filistinliler ve canını bu ülke uğruna feda eden şehitler için dua edileceğini duyurdu. 

Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gazze'de soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimiz ve vatan müdafaasında şehadete kavuşan aziz şehitlerimiz için 31 Mayıs Cuma günü (yarın) sabah namazında tüm camilerimizde dua edeceğiz." dedi ve kendisinin Ankara Hacı Bayram Veli Camisi'nde olacağını duyurdu.

WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak Haberi Görüntüle

"FİLİSTİN'E DESTEK GAZZE'YE DUA"

Erbaş'ın paylaşımı şöyle:

"Filistin'e destek, Gazze'ye dua

Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimiz ve vatan müdafaasında şehadete kavuşan aziz şehitlerimiz için 31 Mayıs Cuma günü (yarın) sabah namazında tüm camilerimizde dua edeceğiz.

Biz de Ankara Hacı Bayram Veli Camii’nde olacağız inşallah.

Tüm kardeşlerimizi ülkemizin dört bir yanında yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum."

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading