Yandex Metrica

Sitede Ara

Finale adım adım! Survivor eleme adayı belli oldu! Batuhan takımını yerden yere vurdu!

Finale adım adım! Survivor eleme adayı belli oldu! Batuhan takımını yerden yere vurdu!

Survivor All Star 2024 finaline sayılı günler kala adadan yarışmacılar birer birer elenmeye devam ediyor.  Dominik Cumhuriyetinde 6 aydır yarışan yarışmacılar dokunulmazlık mücadelesiyle adada kalmak ve finale yükselmek için parkurlarda canla başla mücadele ediyor. Bu hafta ise dokunulmazlık oyununu kaybedenlerin ismi eleme potasına yazıldı. İşte dokunulmazlığı kaybedn takım ve düello yarışına çıkacak eleme adayları...

Yaşam

28.05.2024, 11:18

Survivor All Star'da finale yaklaşırken bireysel yarışlarda yarışmacılar elenmemek için canla başla mücadele ediyor. Ocak ayından bu yana kıyasıya rekabetin sürdüğü yarışma Dominik Cumhuriyeti'nde tüm hızıyla devam ediyor. 

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla hazırlanan Survivor All Star'da bu hafta düello yarışına çıkacak eleme adayları belli oldu.

Geçtiğimiz akşam üçüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele veren yarışmacılar haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayını belirledi. 

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı! Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dokunulmazlık ve ileştim ödülü için mücadele veren kırmızı ve mavi takım parkurda nefes kesen müadelesini sürdürdü. Ancak 5-2'lik skorla haftanın 3. dokunulamzlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Mavi rakım ise elme adaylarını belirledi. 

Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir şey olmaz diyordum... Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYLARI

Geçtiğimz haftalarda eleme potasına Seda ve Özgür girerken, bu hafta ise mavi takımdan eleme potasına ise Ogeday girdi. Diğer eleme adayı ise mavi takımdan Batuhan oldu.

Ancak eleme potasına giren Batuhan ise mavi takımda bulunan arkadaşlarına isyan ederek tepki gösterdi. Batuhan ada konseyinde, ''Hiç memnun değilim. Biz 6-0 yapılacak bir takım değiliz. Harbiden üzülüyorum. Bu dört kişi gerçekten belki de sonu görecek kişi. İsabette çok iyiyiz ama atışlarda kötüydük. 6-0'ın bahanesi olmaz. Yüzdemin aşağı düşmesini beklemiyordum. Düellodan kaybetsem bu kadar üzülmem.'' dedi.

Bir diğer eleme adayı olan Ogeday ise ilk defa düelloya girdiğini belirterek, ''İlk defa düelloya giriyorum. Böyle olması gerekiyormuş. Hiçbir korkum yok. Bu zamana kadar hiç strateji yapmadım, kulisler yapmadım. Kimseyle sağda solda kaçak göçek konuşmalar yapmadım. Lütfen beni yazın dedim yazmadılar. Çıkacağız mücadelemizi vereceğiz. 6 dokunulmazlık kaybettik kötü oldu. Şimdi bu dörtlüden bir kişi yarından itibaren aramızda olmayacak.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading