Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli, evli mi?

Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli, evli mi?

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in kardeşi Fırat Türkmen, Söylemezsem Olmaz programına öfke kustu. Yaşananların kabul edilemez olduğundan söz eden Türkmen, sosyal medyada tepkisini dile getirdi. Peki, Fırat Türkmen kimdir?

Gündem

01.10.2024, 10:30

Temizlik Benim İşim ile En Hamarat Benim gibi programlarla ünlenen Kadir Ezildi, geçtiğimiz aylar içerisinde Gamze Türkmen ile nişanlanmıştı. Söylemezsem Olmaz adlı programda yayın esnasında Gamze Türkmen'in açık hali paylaşılınca buna tepki gösterenler arasında Fırat Türkmen’de yer aldı.

Fırat Türkmen, tesettürlü bir kadının açık halinin yayınlanmasının çok büyük bir ayıp olduğunu dile getirerek bunun başkasının hak ve özgürlüklerine karışılmaması anlamına geldiğini söyledi.

THY'den 'dünyanın ilk ekmeği' kararı! Yolculara ikram edilecek! THY'den 'dünyanın ilk ekmeği' kararı! Yolculara ikram edilecek! Haberi Görüntüle

FIRAT TÜRKMEN KİMDİR?

Fırat Türkmen, 4 Şubat 1998 tarihinde Erzurum’da dünyaya geldi. Aslen Erzurum Yakutelili olan Türkmen, "Canlar Cananı Muhammed" ilahisi ile ünlenmiştir. 

İlkokul ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlayan Türkmen, 3 çocuklu bir ailenin tek erkek evladıdır. Küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgi duyduğundan ilahi söylemek onun için büyük bir keyif halini almıştır. Bir umre ziyareti esnasında seslendirdiği Canlar Cananı Muhammed ilahisiyle milyonlarca kişinin beğenisini kazanmıştır.

Fırat Türkmen

2020 Ekim ayında çıkardığı "Geceden Gündüze Allah" albümüyle büyük beğeni toplayan Türkmen, uzunca bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile dosta doğru, iftar ve sahur programlarında izleyenlerinin karşısına çıkmıştır.

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in erkek kardeşi olan Fırat Türkmen, pek çok konser, düğün, sünnet ve toplu organizasyonlarda sevenleriyle buluşmuştur. 2022 Yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Bölümü’nden mezun olan Türkmen, yine aynı üniversitede Müzikoloji Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans eğitimine kaldığı yerden devam etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading