Yandex Metrica

Sitede Ara

Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix

Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix

Formula 1 Dünya Şampiyonası heyecanı, sezonun 13. yarışı olan Macaristan Grand Prix'si ile devam edecek. Yarış, Budapeşte'deki Hungaroring Pisti'nde gerçekleşecek.

Spor

19.07.2024, 15:39

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 13. yarışı, Macaristan Grand Prix'si ile devam edecek. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan 4,3 kilometrelik Hungaroring Pisti'nde gerçekleşecek yarışta, sıralama turları yarın TSİ 17.00'de, yarış ise 21 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.

Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Haberi Görüntüle

SEZONUN GENEL GÖRÜNÜMÜ

Bu sezon düzenlenen yarışlarda Max Verstappen 7 kez birinci sırada yer alırken, Carlos Sainz, Lando Norris, Charles Leclerc, George Russell ve Lewis Hamilton birer kez podyumun zirvesine çıktı. Sezon boyunca gösterilen performanslar, pilotlar ve takımlar klasmanını şekillendirdi.

Pilotlar Klasmanı

  1. Max Verstappen (Hollanda): 255 puan
  2. Lando Norris (Büyük Britanya): 171 puan
  3. Charles Leclerc (Monako): 150 puan
  4. Carlos Sainz (İspanya): 146 puan
  5. Oscar Piastri (Avustralya): 124 puan

Takımlar Klasmanı

  1. Red Bull: 373 puan
  2. Ferrari: 302 puan
  3. McLaren: 295 puan
  4. Mercedes: 221 puan
  5. Aston Martin: 68 puan
Oakn Buruk'tan 3 futbolcuya ağır fatura! Adana Demirspor'a karşı yeni kadro Oakn Buruk'tan 3 futbolcuya ağır fatura! Adana Demirspor'a karşı yeni... Haberi Görüntüle

PİST HAKKINDAKİ DETAYLAR

Budapeşte'deki Hungaroring Pisti, 4,3 kilometrelik uzunluğa sahip ve 70 tur üzerinden gerçekleştirilecek olan yarış, pilotlar için zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Hungaroring'in dar ve virajlı yapısı, pilotların yeteneklerini ve stratejilerini test edecek. Bu pistte geçiş yapmak zor olduğundan, sıralama turlarında elde edilecek pozisyonlar büyük önem taşıyor.

Süper Lig'de bir hakem saldırısı daha: Devre arasında olanlar oldu! Yayıncı kuruluş Atilla Karaoğlan'a saldırının görüntülerini bakın neden paylaşmadı... Süper Lig'de bir hakem saldırısı daha: Devre arasında olanlar oldu!... Haberi Görüntüle

Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Haberi Görüntüle

YARIŞ ÖNCESİ BEKLENTİLER

Max Verstappen'in dominant performansı, Macaristan Grand Prix'si öncesinde de dikkatleri üzerine çekiyor. Red Bull'un güçlü performansı, takımın puan farkını artırma hedefini destekliyor. Ferrari, McLaren ve Mercedes takımları ise Red Bull'un üstünlüğünü kırmak için stratejik hamleler yapacak.

Macaristan Grand Prix'si, sezonun ikinci yarısına girerken pilotlar ve takımlar için kritik bir öneme sahip. Yarışın sonucuna göre, şampiyonluk mücadelesi daha da şekillenecek ve takımlar arasındaki rekabet kızışacak. Pilotlar, Hungaroring'de elde edecekleri puanlarla genel klasmanda avantaj sağlamayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading