FTX para iadesi ne zaman? FTX'te parası olanlar geri alabilecek mi?

FTX para iadesi ne zaman? FTX'te parası olanlar geri alabilecek mi?

Kripto para borsası FTX 2022 yılında iflas etmişti. FTX'te kripto varlığı olan kullanıcılar ise paralarını geri almanın peşine düşmüştü. İflas eden FTX'in geri ödeme planı onaylandı. FTX para iadesi ne zaman? Buna göre içeride bakiyesi kalanlara ödemelerin planlama sonrası başlayacağı iddia edildi. Peki FTX'te parası olanlar geri alabilecek mi?

Gündem

08.10.2024, 13:31

İflas eden kripto para borsası FTX ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. FTX'te bakiyesi olanlar para ödemelerini nasıl yapacaklarını merak ediyordu. Beklenen gelişme sonunda duyuruldu. FTX'in  geri ödeme planı onaylandı. Borsa, içerde bakiyesi kalan müşterilere nakit ödeme yapılacağı belkirtildi. 

Lübnan'ın kaç savaş uçağı var? Lübnan ordusu dünyada kaçıncı sırada? Lübnan'ın kaç savaş uçağı var? Lübnan ordusu dünyada kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

FTX PARA İADESİ NE ZAMAN?

FTX'in yeniden yapılanma planı mahkeme tarafından onaylandı. FTX, müşterilerine geri ödemeleri nakit olarak gerçekleştirecek.

FTX'in geri ödeme takvimi ise henüz yetkililer tarafından açıklanmadı. Alınan bilgilere göre geri ödeme planının yürürlüğe girme tarihinden sonraki 60 günde FTX geri iadelerin yapılması bekleniyor. 

Son dakika... Saadet Partisi'nin ilk genel başkanıydı! Recai Kutan hayatını kaybetti Son dakika... Saadet Partisi'nin ilk genel başkanıydı! Recai Kutan hayatını... Haberi Görüntüle

FTX'TE PARASI OLANLAR GERİ ALABİLECEK Mİ?

FTX'te geri ödemelerin yakın zamanda başlaması bekleniyor. İlk etapta borsada 50 bin dolar ve daha az tutarı kalanlara geri ödeme yapılması planlanıyor. Daha sonra yüksek rakamların iadesine geçilmesi bekleniyor. Geri ödemelerin el konulan fonlardan ve FTX kurucularının sahip olduğu Robinhood hisselerinin satışından elde edilen gelirlerden karşılanacak.

Haziran ayında şirketin 12,6 milyar doları bulunuyordu. Tüm varkların satılması ile bu miktarın 16,5 milyar dolara kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan tarihi ama etkisiz itiraf: Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan... Haberi Görüntüle

FTX NEDİR?

FTX Trading Ltd., yaygın bilinen adıyla FTX kripto para borsası ve risk fonu olarak işletilmiş iflas etmiş bir şirkettir. 2019'da kurulmuş borsa Temmuz 2021'de bir milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış ve hacme göre üçüncü en büyük kripto para borsası hâline gelmiştir. FTX, Antigua ve Barbuda'da kurulmuş olup, genel merkezi Bahamalar'da yer almaktadır. FTX, ABD'de ikamet eden kişilere açık ayrı bir borsa olan FTX.US ile yakından ilişkilidir.

11 Kasım 2022'de FTX Bölüm 11 iflasını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading